Menú

Servei d'atenció a domicili

El servei d'ajuda a domicili és un servei de proximitat en continu creixement. Cada vegada més els ciutadans i ciutadanes tenen un desig manifest de viure en el seu entorn social i familiar habitual.

En el marc del servei de SAD donem suport a persones i/o famílies que per motius d'edat, malaltia, discapacitat o dificultes socials, no compten amb  una autonomia suficient per fer front a les activitats bàsiques de la vida diària o bé a les relatives a l'organització i manteniment de la llar, l'adequat exercici de les funcions parentals o les relacions socials. Es presten prioritàriament en el propi domicili de l'usuari i la seva finalitat és promoure una millor qualitat de vida de les persones usuàries, potenciant la seva autonomia personal i unes condicions adients de convivència en el seu propi entorn familiar i sociocomunitari. Són les treballadores familiars i les auxiliars de la llar qui desenvolupen aquestes funcions. Esdevén figures molt importants, ja que són les treballadores que estan en contacte directe amb les persones dependents en els seus domicilis. Entre les tasques que realitzen hi ha la higiene corporal, l'ajuda psicomotriu, el control d'alimentació i control de medicació de l'usuari, entre altres. Acostumen a tenir un carisma especial per fer totes aquestes tasques, són persones amb vocació de cuidar les persones, tenen uns sentiments molt evolucionats, i una empatia fora del comú. 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord