Menú

Recursos d'alimentació de lliure accés

A banda dels serveis d'alimentació que s'ofereixen des de Serveis Socials com el Menjador social o els Àpats a domicili, les entitats del tercer sector també donen cobertura a les necessitats d'alimentació.

Sovint l'accés a aquests serveis és lliure i no cal presentar documentació acreditativa de la situació de necessitat.

 

CAFÈ CALIU

L'associació Alè ofereix la possibilitat d'un esmorzar de dilluns a divendres a les 8 h. del matí.

El servei està ubicat al Centre Cívic de La Geltrú, a la Plaça de l'Associació d'Alumnes Obrers, 1.

 

ESPAI SOPEM

El grup 5/14 ofereix la possibilitat de recollir un sopar per emportar els dilluns, dimecres i dijous a les 20 h. del vespre.

El servei està ubicat al Centre Cívic de La Geltrú, a la Plaça de l'Associació d'Alumnes Obrers, 1.

 

DINA EN COMPANYIA

Dina en companyia és un servei per a persones grans que viuen soles o que comencen a tenir dificultats per preparar correctament els àpats diaris. Es pretén prevenir situacions de soledat i d'aïllament social, a través d'un lloc de trobada acollidor.

És un serveix que s'ofereix amb un copagament de la persona fa ús del servei. L'entitat responsable és la Fundació Catalunya La Pedrera i per apuntar-s'hi cal demanar cita prèvia al telèfon 93 893 76 53 o bé per correu electrònic a l'adreça vilanovailageltru@espaisfcatalunyalapedrera.org o bé presencialment a la Rambla Salvador Samà, 18.

 

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord