Menú

Ajuts d'urgència social

Els ajuts d'urgència social són ajudes econòmiques directes que pretenen donar suport a la cobertura de les necessitats bàsiques de famílies i/o persones amb una situació de vulnerabilitat i que es gestionen mitjançant una comissió econòmica (CAE) que es reuneix setmanalment  i que aprova o denega les demandes en funció del compliment dels criteris establerts a les bases.

Aquests conceptes estan relacionats amb l'accés i/o manteniment de l'habitatge habitual (lloguer, hipoteca, reparacions, subministraments,...), la salut i atenció sanitària (vacunes, ulleres, ortopèdia, medicació...), necessitats bàsiques (alimentació, suport lactància,...), atenció infants (activitats de lleure, transport escolar, taxes,...) i altres.

La comissió d'ajuts econòmics avalua les sol·licituds presentades per les persones i famílies prèvia orientació dels professionals de Serveis Socials que en fan el seguiment, tot ajustant-se a criteris de necessitat urgent o transitòries fins poder tramitar ajuts d'altres administracions públiques.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord