Menú

Mesa d'entitats socials

Treballem per la cohesió social del municipi

Què es la Mesa d'Entitats Socials?

La Mesa som persones que formem un espai de treball permanent representant les nostres organitzacions i que, en benefici de la població de Vilanova i la Geltrú, abordem objectius socials comuns ajuntant els nostres recursos i capacitats.

El treball en xarxa que fa la Mesa possibilita donar millors respostes als reptes que es plantegen en l'atenció a la població més vulnerable, en permetre sumar forces i recursos, crear sinergies i compartir experiències.

Una de les fortaleses de la Mesa és l'aliança entre les entitats que la composen. Aliança és recerca del bé comú i també compromís i sentit de la responsabilitat en el marc d'una missió comuna: l'atenció a la població de Vilanova en risc d'exclusió social.

Les entitats que conformen la Mesa tenim un alt grau de compromís per treballar conjuntament en la mateixa direcció, per concentrar esforços, per donar-nos suport comú i per agrupar iniciatives que, en una escala individual, serien inviables.

A les entitats i a la regidoria de Serveis Socials ens uneix la proximitat a la realitat social del municipi, la voluntat de contribuir a la millora social i la intervenció directa amb les persones i les famílies que pateixen més directament les dificultats de la crisi.

Qui forma part de la Mesa d'Entitats Socials?

Actualment està formada per 13 projectes o entitats socials del nostre municipi i per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú:

Creu Roja, Càritas, D'ins Garraf, Associació de Familiars i persones Afectades per Malalties Mentals, Casa d'Empara, Amics de la Gent Gran, Associació ATRA, Associació ALÈ, la Mensa del Cor, Vilanova Actua, Fundació Sant Antoni Abat, Associació pares i mares pro discapacitats del Garraf, Associació de persones amb discapacitat del Garraf, Serveis Socials Municipals i Pla d'Inclusió Local.

Treballem per la cohesió social del municipi

Mesa d'entitats socials de Vilanova i la Geltrú

Accedeix al web de la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú.

Fes-te voluntariat de la mesa, contribuiràs a la resolució de les necessitats socials

Contacta amb el punt de voluntariat de Vilanova i la Geltrú. Junts trobarem el projecte que millor encaixi amb els teus interessos.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord