Menú

Patrimoni municipal

Tots els equipaments, espais i propietats municipals

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a banda dels edificis d'oficines i d'atenció ciutadana dels que segurament en un moment o altre n'haureu fet ús, disposa d'altres equipaments, espais o propietats que consten registrats en un inventari.

El Reglament del patrimoni dels ens locals, aprovat pel Decret 336/1988, de 17 d'octubre, recull en el seu article 100 que els ens locals han de portar un inventari general consolidat dels seus béns.

En aquest apartat podreu consultar l'inventari dels bens immobles (és a dir, tots aquells edificis, naus, solars, terrenys, equipaments... que són de titularitat municipal) o bé l'inventari dels vehicles oficials.

Ambdós inventaris s'actualitzen periòdicament i aquí us en mostrem els darrers:

Inventari general dels béns immobles de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Inventari de vehicles

Per altra banda, si el que us interessa és conèixer l'important llegat patrimonial de Vilanova i la Geltrú i endinsar-vos en els elements realitzats en diferents èpoques i moments històrics (cases històriques o singulars, escultures, museus, personatges...) us convidem a visitar el web del patrimoni cultural de la ciutat.

Tots els equipaments, espais i propietats municipals

Consulta el llegat patrimonial cultural de la ciutat, on la petjada del segle XIX és molt rellevant

Localitza en aquest enllaç les cases històriques, les escultures al carrer, els museus... i coneix els personatges i figures singulars locals.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord