Menú

Habitatge

Nou Servei d'Atenció Urgent en habitatge pel COVID-19

L'Ajuntament ha posat en marxa un nou servei d'atenció urgent per ajudar-te en cas que no puguis fer front al pagament del lloguer o la hipoteca a causa de la crisi sanitària del coronavirus.

L'habitatge, element cabdal en la vida de les persones

 

Som conscients de la importància de l'habitatge en el desenvolupament de la vida quotidiana de les persones, per això la nostra implicació, com a administració més propera a la ciutadania, en totes aquelles polítiques adreçades a fer efectiu el dret a un habitatge digne i adequat per a tothom. Per aquest motiu, el servei d'Habitatge col·labora estretament amb el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, amb l'Agència Catalana de l'Habitatge, amb la Diputació de Barcelona i altres organismes vinculats amb la política d'habitatge.

L'habitatge, element cabdal en la vida de les persones

Els eixos d'actuació de la politica municipal d'habitatge es recullen en el Pla Local d'Habitatge, i  per a posar-los a la pràctica el servei  disposa d'una Oficina Local d'Habitatge, des d'on s'atenen les consultes de la ciutadania i es gestionen tots el tràmits relacionats amb l'habitatge al municipi.

El servei també gestiona el parc d'habitatges públics municipals, que actualment consta de 71 immobles, tots ells destinats a polítiques socials i d'emergència residencial, i compta amb un equip tècnic que inspecciona i supervisa l'estat de conservació i l'ús adequat dels habitatges i edificis del municipi, fomentant la rehabilitació i el manteniment dels immobles des d'una perspectiva de sostenibilitat mediambiental i eficiència energètica.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord