Menú

Urbanisme

El Reial Decret 463/2020, pel qual el Govern d'Espanya declara l'Estat d'Alarma, preveu la suspensió i la interrupció dels terminis per a la tramitació dels procediments de les entitats del sector públic. El còmput dels terminis es reprendrà en el moment en què perdi vigència el present reial decret o, en el seu cas, les pròrrogues d'aquest.

L'urbanisme és una funció pública que abasta l'ordenació, la transformació, la conservació i el control de l'ús del sòl, del subsòl i del vol, llur urbanització i llur edificació, i la regulació de l'ús, de la conservació i de la rehabilitació de les obres, els edificis i les instal·lacions.

És la ciència, la tècnica i l'art de l'ordenació de les ciutats i el territori, mitjançant un conjunt de normes i disposicions tècniques, administratives, poblacionals, socials i econòmiques que es refereixen al desenvolupament harmònic, racional i humà del territori. 

 

Avanç de POUM

Inici dels treballs

Formalització del contracte de serveis.

Recollida de tota la informació urbanística i territorial i cartografia.

Fase 0. Pla de Treball

Objecte. Concretar les característiques precises de desenvolupament dels treballs.

Fase 1. Anàlisi i Diagnosi

Objecte. Resum sintètic i integrat dels continguts de l'anàlisi, amb una interpretació de la situació  actual on s'evidencien les debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats i s'identifiquen els elements clau per a la definició del model i proposta d'ordenació.

Contingut:  (Subjecte a modificacions en fases posteriors)

Darrera actualització 20.02.2020

VOLUM A. TERRITORI i PLANEJAMENT

VOLUM B. DIMENSIÓ SOCIOECONÒMICA i PATRIMONIAL

VOLUM C. EL SUPORT DE LES ACTIVITATS

ATLES D'INFORMACIÓ URBANÍSTICA

Avanç de POUM

Documentació escrita i gràfica

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord