Menú

Empresa

Informació per a les empreses. Coronavirus

ACTIVAT EL SERVEI DE CONSULTES 

Les mesures adoptades pel govern de la Generalitat i per l'estat espanyol, per donar suport al teixit productiu són diverses i es van modificant dia a dia.

Davant les diverses consultes realitzades per pimes, autònoms i empreses locals, des de la regidoria d'Empresa i Innovació, s'habilita un servei gratuït de consultoria per a totes les empreses de Vilanova i la Geltrú que el requereixin. S'intentarà donar resposta amb la màxima agilitat possible.

Podeu fer arribar les vostres consultes al correu electrònic: empresavng@vilanova.cat

Si sou assessoria o consultoria i voleu oferir els vostres serveis, en les condicions que l'ajuntament proposa, podeu utilitzar el mateix correu.

Altres enllaços servei de consultes: 

Informació mesures econòmiques. Nou sistema d'atenció digital: Canal Empresa 

Explican'ns el teu problema: Cambra de Comerç de Barcelona

Sistema d'atenció empresarial via xat: Acció Virtual Desk

Enllaços línees d'ajut liquiditat:

Generalitat de Catalunya. Línea d'ajuts persones treballadores autònomes

Ajuts i accès a liquidiat: Cambra de Comerç de Barcelona

Préstec liquiditat per cubrir les necessitats de circulant: Línea ICF - Avalis liquiditat

Informació per a les empreses. Coronavirus

Nou RD 10/2020 29 de març. L'activitat de la meva empresa es considera essencial?

Accedeix al vídeo

Enquesta FEGP sobre la situació al Gran Penedès durant la primera quinzena de la Crisi del Covid-19

Consulta els resultats

Informació empreses ESS COVID-19

Informació empreses ESS COVID-19

Ajuts a microempreses i professionals del sector turístic per pal·liar els efectes de la COVID-19. Comunicació d'Octavi Bono, Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya

Els moments actuals estan colpejant el ector turístic i molt especialment les microempreses i els professionals individuals que sovint, per la seva estructura més reduïda, tenen més dificultat per accedir a les línies d'ajuts generals que s'estan articulant per fer front a la COVID-19.

Des del Govern s'han activat una línia d'ajuts directes d'inicialment dos milions d'euros dirigida justament a professionals autònoms i microempreses que desenvolupen la seva activitat en el sector turístic. Es tracta d'un ajut de 2.500 euros en un únic pagament a bestreta destinat a establiments turístics d'allotjament, guies de turisme, empreses turístiques de mediació, agències de viatge, DMC, OPC, establiments i activitats d'interès turístic... amb un màxim de cinc treballadors i fins a un màxim de 500.000€ de volum anual de facturació. 

En aquest enllaç trobareu més detalls sobre els requisits i requeriments de justificacions. Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que pugui correspondre a excepció d'aquells que derivin o tinguin causa en el tancament definitiu de l‘activitat.

S'està treballant per intentar dotar de més pressupost aquesta línia que es posarà en marxa en aproximadament una setmana, moment en què es podran rebre les sol·licituds. 

Turisme de la Generalitat actualitza diàriament la secció http://act.gencat.cat/covid19/ dins del web, creada específicament per compartir el màxim d'informació que pugui ser d'utilitat en la complexa situació que vivim. 

Ajuts a microempreses i professionals del sector turístic per pal·liar els efectes de la COVID-19. Comunicació d'Octavi Bono, Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya

Informació d'interès sobre les mesures preses pel SOC davant el COVID-19

Des del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) s'actualitzen les mesures preses per encarar la situació d'emergència causada pel COVID19.  Telèfon gratuït 900 800 046,

A la pàgina web del SOC  https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/informacio-sobre-el-coronavirus-sars-cov-2/  podeu trobar informació adreçada a les entitats, a la ciutadania, a les empreses i també un apartat de normativa on s'hi reflecteix tota la normativa aprovada en relació amb l'afectació del COVID-19.

Als següents enllaços podeu trobar informació sobre els ERTO i ERO:

Altres informacions d'interès:

Clica a la imatge i descarrega`t l'Infografia sobre com donar-se d'alta com a demandant d'ocupació.

Informació d'interès sobre les mesures preses pel SOC davant el COVID-19

Dades del mercat de treball

Dades d'atur del mes de març al Garraf. Mancomunitat Penedès - Garraf

Butlletí atur març Garraf

Generalitat de Catalunya - Departament de Treball

Dades d'atur mes de març 2020 per comarques i municipis

Informacions útils

Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE)

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posa a disposició de les persones emprenedores i empresàries un servei d'acompanyament presencial, on line o telefònic, en la gestació, creació, posada en marxa i consolidació d'activitats econòmiques, amb l'objectiu de desenvolupar i fer crèixer el teixit empresarial del territori. 

Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE)

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, plaça de la vila, 8, baixos

T 938140000 - empresavng@vilanova.cat

Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE)

Contacta amb nosaltres

Escriu-nos al nostre correu electrònic: empresavng@vilanova.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord