Menú

Tràmits municipals d'empresa

Finestreta Única Empresarial

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha simplificat els principals tràmits associats a l'obertura o als canvis que afecten les activitats econòmiques al municipi a través de la implantació de la Finestreta Única Empresarial (FUE).

La FUE és un projecte impulsat per la Generalitat de Catalunya que té per objectiu desenvolupar un punt de referència únic per a les empreses, emprenedors i intermediaris en la seva relació amb l'administració.

Des de la FUE es poden fer totes les gestions necessàries per desenvolupar l'activitat empresarial, amb independència de l'administració responsable. Més informació: canalempresa.cat

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú us acompanya on line o telefònicament -suspesa l'atenció presencial per la Covid- en la gestió del tràmits a través de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE). Ens trobareu a l'Avinguda francesc Macià, 1 baixos. Telèfon 938141818 (matins de 9 a 14 h).

Finestreta Única Empresarial

Dubtes? Contacta amb nosaltres

empresavng@vilanova.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord