Menú

Coordinació amb els centres educatius

Des de la Regidoria d'Acció Social col·laborem i treballem amb els centres educatius de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària de la ciutat de Vilanova i la Geltrú. L'objectiu és conèixer la situació social i educativa dels nens i nenes per tal de prevenir i atendre situacions de risc. Aquestes situacions sovint es fan visibles a l'escola o a l'institut, mitjançant l'observació i detecció dels seus professionals.

Durant el curs escolar, realitzem coordinacions entre Serveis Socials i els Centres Educatius per tal de detectar, prevenir i intervenir en possibles situacions que posin en risc social als infants i adolescents. És un treball conjunt que es fa des de l'escola, els serveis socials i les famílies dels infants i, en moltes ocasions, amb el propi menor. Des de Serveis Socials posem en marxa els recursos socials existents al territori per atendre la situació que pugui afectar al menor dins l'àmbit familiar i socioeducatiu. És important tenir present que la tasca que fem des de Serveis Socials és fonamentalment preventiva i d'intervenció en situacions de risc lleu o moderat.

Oficina de la Regidoria d'Acció Social, Dependència i VNG Inclusió

Adreça: carrer de Marquesat de Marianao, 2 baixos.
Telèfon: 93 814 00 00 extensió 3420.

Horari d'atenció presencial: de dilluns a divendres de 9.30 h a 14 h i dimecres a la tarda de 15 h a 17.30 h.

Correu electrònic: ssocials@vilanova.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord