Menú

Moure's amb bicicleta

Cicloestació

A partir del 14 de juny entra en funcionament la Cicloestació de VNG. El servei, ubicat a la plaça d'Eduard Maristany, funcionarà 24 h al dia els 365 dies a l'any, i té una capacitat inicial de 150 places: 144 per a bicicletes convencionals i 6 de mides especials, per a bicicletes amb remolc o adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. 
Més informació ( AQUÍ

Cicloestació

Debat participatiu a la Mesa de Mobilitat del 30 de setembre de 2020 dedicada a la mobilitat en bicicleta. Consulteu els avantprojectes per als nous carril bici

Carril bici de la rambla de Salvador Samà i Joan Baptista Pirelli (eix nord-sud). Proposta que es presenta a la Mesa de Mobilitat

Carril bici de l'avinguda de Francesc Macià (eix est-oest). Proposta que es presenta a la Mesa de Mobilitat

Vilanova és una ciutat on els distàncies són curtes, les pendents són suaus i el clima és excel·lent tot l'any. Moure's amb bicicleta és per tant, una bona alternativa per moure's per la ciutat, més sana i més sostenible.

Després dels treballs per crear les noves connexions entre els carrils bici existents, la ciutat disposa de dues anelles que connecten la banda mar i la banda muntanya de la ciutat.

Vilanova disposa de més de 14 km. de xarxa de carril bici i tota la zona de pacificació del trànsit per moure's amb bicicleta.

Podeu consultar la xarxa de carril bici en el MAPA de la ciutat.

Hi ha places d'aparcament en superfície per tota la ciutat, a prop d'on ets, segur que pots trobar-ne una per deixar-hi la teva bicicleta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tall de carrer
Reserva d'estacionament
Ocupació de zona de vianants
Tall de carrer
Reserva d'estacionament
Ocupació de zona de vianants
Tall de carrer
Reserva d'estacionament
Ocupació de zona de vianants
Tall de carrer
Reserva d'estacionament
Ocupació de zona de vianants
Tall de carrer
Reserva d'estacionament
Ocupació de zona de vianants
Tall de carrer
Reserva d'estacionament
Ocupació de zona de vianants
Tanca de precaució
Bastida
Runes - obres menors
Runes - obres majors
Tanca de precaució
Bastida
Runes - obres menors
Runes - obres majors
 
 
 
 
 
 
500 m
  • 41.22281024866836
  • 1.7206048965454104
  • CARRIL_BICI,BICI
  • mobilitat
  • 15
  • N

Registre de bicicletes

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú promou mesures perquè agafar la bicicleta sigui una opció cada vegada més segura, eficient i atractiva per desplaçar-se habitualment per la ciutat. Entre aquestes mesures, els ciutadans i ciutadanes de Vilanova i la Geltrú tenen a la seva disposició el Registre de bicicletes

El registre és una base de dades (de propietaris i bicicletes) que es crea amb l'objectiu de facilitar la detecció i identificació de les bicicletes perdudes o robades, així com la devolució de les recuperades.

Que cal saber per registrar una bicicleta

1. El registre és voluntari i gratuït.
2. S'ha de ser major d'edat.
3. És obert a tothom.
4. La bicicleta ha de disposar d'un número identificatiu, que pot ser el número de bastidor (número identificatiu de la bicicleta que surt de fàbrica i que sol trobar-se sota el pedaler).

Com registrar una bicicleta

Hi ha dues possibilitats: 

1. Per Internet. Cal accedir al tràmit "Registre de bicicletes" de www.vilanova.cat i fer clic en l'opció "tramitar en línia". Tot seguit l'usuari serà dirigit a la carpeta ciutadana. Per realitzar aquest tràmit és necessari disposar d'un certificat digital. Per efectuar el registre caldrà emplenar el formulari que es disposa.

2. A l'Oficina d'Atenció Ciutadana (pl. de la Vila, 8). Cal emplenar i signar el formulari que es facilita a l'oficina.

El registre és gratuït.

Què cal fer en cas de robatori d'una bicicleta registrada

1. Fer la denúncia oficial en algun dels cossos de seguretat (Policia Municipal, Mossos d'Esquadra, etc.). 

2. Portar la denúncia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Caldrà fer constar les dades de referència de la denúncia, el nom de l'usuari i el nombre de registre (tal com consta en la targeta de registre) i el lloc, dia i hora on s'ha produït el robatori.

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord