Menú

Bus interurbà

A partir del 8 de febrer 2021 es fa efectiu el canvi d'ubicació de la parada al centre de Barcelona de la línia interurbana e15.1

Gran Via de les Corts Catalanes (entre Muntaner i Aribau)

Trajectes i horaris

Integració tarifària

En els trajectes entre Vilanova i la Geltrú i alguns municipis et pots beneficiar de la integració tarifària amb la xarxa interurbana d'autobusos i els serveis de Renfe, metro, bus i tramvia de l'àrea metropolitana de Barcelona, mitjançant els títols ATM.

Amb la integració tarifària, el cost del viatge va en funció del nombre de zones. Consulta la zonificació de l'àmbit del sistema integrat, la gamma dels títols integrats i les tarifes

El període de temps que es disposa per canviar de mitjà de transport és d'1 hora i 15 minuts per als títols integrats d'1 zona i s'incrementa en 15 minuts per a cada zona addicional.

Les targetes integrades es poden adquirir a l'estació Renfe, a les terminals del ServiCaixa i als estancs.

Títols de transport per a persones que disposin del carnet Actiu

Les persones amb possessió del carnet Actiu municipal podran adquirir títols de transport de 10 viatges integrats de l'ATM (T-10), de fins a tres zones del sistema tarifari, pel 65% del preu públic de la T-10 de l'ATM.

Per a gaudir de la bonificació s'ha d'utilitzar aquest títol de transport només amb els operadors Bus Garraf i Empresa Plana SL, amb parada d'origen o destinació a Vilanova i la Geltrú.

L'ús inadequat del títol, implicarà la retirada de la subvenció.

Només s'expediran dos títols mensualment al mateix interessat. En casos excepcionals, i per motius sociosanitaris degudament justificats, la persona titular del Carnet Actiu podrà presentar una sol·licitud per tal de poder comprar més abonaments.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord