Menú

Intermediació hipotecària

T'ajudem a negociar la teva hipoteca

 

Si penses que no podràs fer front al pagament de la hipoteca, si ja tens quotes impagades, o demanda judicial, o fins i tot si has avalat la hipoteca d'un familiar que ara no hi pot fer front, pots sol·licitar entrevista totalment gratuïta amb l'advocada del SIDH, que estudiarà quines possibles propostes podem adreçar a l'entitat bancària, per evitar la pèrdua de l'habitatge, o en cas que no sigui possible, negociar un lloguer social.

Per tal que pugui estudiar el teu cas, cal que ens truquis al telèfon 93.816.90.25 per concertar cita amb l'advocada del SIDH.

T'ajudem a negociar la teva hipoteca

Documentació necessària

Dades identificatives de les persones afectades

 • Fotocòpia del DNI/NIE de tots els titulars de la hipoteca, i dels avalistes, si n'hi ha.
 • Certificat d'empadronament i de convivència amb la relació de tots els membres de la unitat familiar (els empadronats a Vilanova i la Geltrú no cal que l'aportin).

Escriptures, nota registral i dades bancàries

 • Fotocòpia de l'escriptura de compravenda.
 • Fotocòpia de l'escriptura del préstec o préstecs hipotecaris, en cas que en tingueu més d'un sobre el mateix habitatge.
 • Certificat de l'estat del préstec (document que ha de fer-vos l'entitat financera, indicant les dades de la hipoteca o préstecs, pagaments, deute i l'import que resta pendent de pagament)
 • Darrers rebuts de la hipoteca en el vostre poder (mínim el darrer que es va pagar, però si pot ser, porteu-ne els 3 últims pagats).

Nota simple expedida pel Registre de la Propietat relativa a l'habitatge (sobretot cal portar-la en cas de que l'interessat vulgui sol·licitar la dació en pagament o bé si té altres deutes a part del derivat de l'impagament del préstec hipotecari).

Informació sobre els vostres ingressos

Acreditació d'ingressos disponibles, de tots els membres de la unitat familiar, mitjançant el document que correspongui:

 1. Declaració Renda del darrer exercici fiscal o Certificat d'Imputacions de l'IRPF, en cas que no estigui obligat a fer la declaració.
 2. Certificat de pensions.
 3. Certificat de prestacions o subsidis d'atur.
 4. Certificat de no rebre cap prestació.
 5. Qualsevol altre document o declaració jurada sobre els ingressos disponibles que consideri oportú.

Documents de reclamació del deute

 • Burofax o escrits de reclamació de l'entitat bancària, o notificacions judicials, en cas que tingueu alguna.
 • Altres documentacions
 • Certificats o informació sobre les seves circumstàncies socials i personals que consideri rellevants: acords de separació entre els titulars de la hipoteca, informes socials, etc.
 • Sol·licituds formulades per obtenir ajuts al pagament del préstec hipotecari, en cas que n'hagueu demanat.
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord