Menú

Entitats col·laboradores

Col·legi d'administradors de finques de Barcelona i Lleida

"El paper dels Administradors de Finques és essencial per impulsar la rehabilitació energètica dels edificis.

El nostre paper és el d'ajudar als propietaris dels edificis plurifamiliars constituïts sota el règim jurídic de comunitat de propietaris i d'altres en la gestió de les sol·licituds per tal que es puguin beneficiar de les subvencions el major nombre d'edificis possible.

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya, ha vist des del primer moment, la necessitat de comptar amb els Administradors de Finques per donar a conèixer i promocionar els programes de rehabilitació d'edificis, entenent que la col·laboració públic privada en projectes d'aquesta magnitud i importància és indispensable.

L'acord amb l'AHC té un missatge clau: el reconeixement dels Administradors de Finques com a professionals essencials en les relacions entre l'Administració Pública i els ciutadans."

Cerca una persona administradora de finques

Font imatge: https://rehabilitaresestalviar.cat/

 

Col·legi d'administradors de finques de Barcelona i Lleida

Col·legi d'arquitectes de Catalunya

L'arquitectura és una professió amb una gran funció social. Una de les missions dels arquitectes és afavorir la salut i benestar de les persones i facilitar que aquestes, independentment de les seves capacitats, puguin accedir de forma autònoma a qualsevol entorn.

En aquest sentit, en tot projecte el paper dels arquitectes és determinant per a la seva bona planificació i execució. Els arquitectes són els tècnics experts per incorporar millores en el nostre habitatge o edifici que donin resposta al canvi climàtic i que, alhora, repercuteixin positivament sobre la nostra salut i benestar.

No es tracta només de viure en un entorn saludable, sinó també de sentir-nos-hi saludables. Així, és important tenir en compte els dos nivells de confortabilitat: el real, que reflecteix les condicions i qualitat de l'entorn, i la percepció de confortabilitat, que va molt més enllà i ens acosta a la felicitat.

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya posa a la teva disposició les dades de contacte dels més de 10.000 arquitectes col·legiats.

Demana un arquitecte

Font imatge: https://www.arquitectes.cat/ca/next-generation

 

Col·legi d'arquitectes de Catalunya

Col·legi d'arquitectes tècnics de Barcelona

PER QUÈ UN ARQUITECTE TÈCNIC?

L'Arquitecte Tècnic col·legiat és l'expert en el procés i els materials constructius, per això, és el referent de la rehabilitació i eficiència energètica dels edificis, amb la preparació tècnica idònia per construir, rehabilitar i mantenir els edificis. I alhora t'informarà, orientarà i acompanyarà per a l'assoliment de la reducció de la demanda energètica d'energies no renovables del vostre edifici.

Per al desenvolupament de les seves funcions compta amb el suport del col·legi professional que, mitjançant el visat, certifica la seva competència, li proporciona la formació continuada que necessita i l'assessora en el seu dia a dia professional.

Al web www.otr.cat  els ciutadans poden trobar informació útil i assessorament sobre l'habitatge, la rehabilitació i el manteniment d'edificis i de les ajudes de Next Generation

Rehabilitar energèticament el teu edifici mai no ha estat tan fàcil. L'objectiu és tan ambiciós i els efectes tan importants, que els col·legis catalans de l'arquitectura tècnica estem posant el màxim esforç per fer-t'ho fàcil i accessible. 

Per què no has de deixar passar aquesta oportunitat?

  • Per reduir la factura energètica
  • Per millorar el teu confort i qualitat de vida
  • Per aprofitar que ara la UE es fa càrrec de com a mínim el 40% del cost
  • Per beneficiar-te de les deduccions fiscals
  • Per posar el teu gra de sorra per prevenir el canvi climàtic

Tens dubtes? Vols rehabilitar però no saps com posar-t'hi?  No pateixis, un arquitecte tècnic és l'expert en rehabilitació que necessites per aclarir-te el que calgui i acompanyar-te en tot el procés.

Benvinguts a l'Oficina Tècnica de Rehabilitació de l'Arquitectura Tècnica, una entitat formada per tots els col·legis d'arquitectura tècnica de Catalunya, per impulsar la rehabilitació al país.

Demana un arquitecte tècnic

Font imatge: https://www.tecnicdecapcalera.cat/

 

Col·legi d'arquitectes tècnics de Barcelona
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord