Menú

Marc legislatiu i tramitació

El desenvolupament de polítiques de Memòria Històrica ha anat acompanyat d'un marc legislatiu que dóna cobertura a l'impuls d'aquestes accions i amb conseqüències jurídiques

A la web municipal trobareu un ampli recull de diferents normatives d'interès general. Tanmateix, en cadascun dels apartats, podreu trobar algunes de les normatives de referència.

Normativa catalana

General

 

Retorn dels Papers de Salamanca


Retirada de símbols franquistes.

Normativa catalana

Recull de legislació

També podreu trobar en diferents publicacions, reculls exhaustius sobre el marc legal de la Memòria Històrica tant a nivell Català, com estatal. Per exemple, la que ha fet el Ministeri de Justícia, mitjançant l'oficina de Víctimes de la Guerra Civil i la Dictadura que ha preparat una recopilar de normes relacionades amb la Memòria Història i que incorpora:
 

  • Les proposicions no de Llei i declaracions institucionals més destacades.
  • Les lleis, reals decrets-lleis, els decrets-llei, decrets, ordres, resolucions i instruccions.
  • També les legislacions de Catalunya, País Basc, Andalusia, Asturies, Cantabria, La Rioja, Múrcia, València, Aragó, Castella La Manxa, Canàries, navarra, Extremadura, Balears, Madrid i Castella Lleó.
Recull de legislació

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord