Menú

Neteja viària

Adaptem el servei per a l'ús preferent d'aigua freàtica i pluvial

El servei de neteja ha activat un seguit de mesures per contribuir a l'estalvi del consum d'aigua potable mentre es mantingui l'emergència per sequera hidrològica.

1 - Es prohibeix específicament l'ús d'aigua potable per a la neteja viària de carrers, clavegueram, paviments, façanes i similars tot limitant aquest ús a causes excepcionals i d'extrema necessitat o com a  resultat d'un accident o d'un incendi, o bé si existeix un risc sanitari o un risc a la seguretat viària

2 - Els serveis de neteja prioritzen des de fa temps l'ús d'aigua procedent del freàtic o l'aigua pluvial i que es recull en els dipòsits de rambla de Lluís Companys i de la rambla dels Països Catalans. Donada la situació d'emergència s'intensificarà encara més l'ús d'aquesta aigua.

3 - La Companyia d'Aigües ha habilitat el dipòsit de Xamanets, un dipòsit d'aigua addicional de 500 m³ de capacitat per acumular aigües freàtiques.

4 -Es prioritza la neteja de carrers i places amb màquines escombradores i amb la retirada manual de residus en la neteja viària.

5.- Per als establiments comercials sí que es permet la neteja d'aparadors i finestres amb galleda i esponja.

Adaptem el servei per a l'ús preferent d'aigua freàtica i pluvial
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord