Menú

Servei de primera acollida

El servei de primera acollida és la porta d'entrada als Serveis Socials d'Atenció Primària. En aquest servei la persona que hi acudeix realitza una entrevista individualitzada amb un tècnic social amb l'objectiu de fer una primera exploració de la situació i una valoració dels recursos existents vers les problemàtiques i necessitats detectades.

El servei atén persones empadronades a la ciutat i les que hi resideixen de forma habitual, oferint un servei de qualitat i donant una resposta el més àgil possible.

El servei de primera acollida està dins la Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i està dirigit a tots aquells ciutadans que s'adrecen per primer cop a Serveis Socials bé per iniciativa pròpia, o a iniciativa d'algun familiar, veí, institució o servei.

L'accés al servei de primera acollida és lliure i gratuït.

S'hi pot contactar:

 - De forma presencial en horari d'oficina al carrer del Marquesat de Marianao, núm. 2, baixos en l'horari d'atenció (de dilluns a divendres de 9.30 h. a 14 h i dimecres a la tarda de 15 h. a 17.30 h.).

 - Per telèfon, trucant al 93 814 00 00 extensió 3420 en l'horari d'atenció (de dilluns a divendres de 9.30 h. a 14 h i dimecres a la tarda de 15 h. a 17.30 h.).

 - Per correu electrònic a ssocials@vilanova.cat.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord