Menú

Atenció integrada

Dins el nou model d'atenció integral entre el Departament de Salut i el Departament de Benestar Social i Família, Vilanova i la Geltrú és un dels territoris pilot per desenvolupar aquest projecte, l'anomenat model col·laboratiu, un nou model d'atenció integrada sanitària i social.

Actualment a la ciutat conviuen dos models d'atenció: el d'atenció integral del CAPI Baix-a-Mar, i els dels CAPs Jaume I i Sant Joan. L'objectiu és afiançar un model de treball col·laboratiu d'atenció entre els serveis sanitaris i socials d'atenció primària des de la perspectiva assistencial, incorporant un marc d'avaluació comú per oferir a la ciutadania una atenció integral i conjunta de més amplitud i qualitat. Una millora en la prestació de serveis que comporta fer diagnòstics sociosanitaris compartits i establir plans d'actuació consensuats.

En un context com l'actual, amb recursos públics disponibles escassos i limitats, creixement progressiu de l'envelliment, augment de l'esperança de vida, major nombre de malalties cròniques i multimorbiditat social i sanitària, es fa necessari un canvi de model amb una mirada social i sanitària, evitant la duplicitat de recursos i millorant la gestió dels recursos disponibles.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord