Menú

Assessorament energètic

Grup d'estalvis en subministraments

Els Grups d'estalvi en subministraments (GES) són espais grupals que tenen com a objectiu reduir al màxim possible el cost dels subministraments de les famílies optimitzant com els tenen contractats. És a dir, revisem què tenen contractat i com, i els orientem a fer tots el canvis que representen un estalvi revisant 14 aspectes diferents.

L'estalvi que representa per a cada família és molt variable, i dependrà de com està d'inici la seva contractació. Però tothom treu benefici, i sempre hi ha canvis que representen un estalvi en el cost dels seus subministraments. Som grans desconeixedors d'aquest tema (poques persones sabem entendre la nostra factura, sabem què tenim contractat, sabem si tenim dret a descomptes, o si estem a la tarifa que més ens interessa...) i la informació clara i ajustada a cada situació fa que acabem pagant significativament menys.  Dit d'una altra manera, la desinformació fa que paguem més dels que podríem pagar.

El suport més eficaç que podem fer amb les famílies que tenen dificultats per pagar els seus subministraments és ajudar-los a reduir al màxim possible l'import de les seves factures. Aquest és el fonament del GES. El GES permet capacitar-los per entendre les seves contractacions, per modificar el que sigui convenient i per acabar pagant menys del que pagàvem. Aquest estalvi, per a les famílies que tenen ingressos molt baixos,  que difícilment arriben a final de mes, representa un suport molt valuós.

Grup d'estalvis en subministraments
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord