Menú

Accés als serveis socials bàsics

Els serveis socials municipals: què som i com treballem

Els serveis socials de Vilanova i la Geltrú estem al servei de la ciutadania i contribuïm a fer que les persones i les famílies de la nostra ciutat puguin viure amb el major benestar possible, durant totes les etapes de la seva vida.

Estem al costat en moments vitals difícils, en moments de dificultats de relació, de criança, de manca d'autonomia o quan no és possible garantir les necessitats bàsiques. Connectem les persones, els grups i les comunitats amb els recursos disponibles més adients.

Prevenim i atenem situacions de risc, de desprotecció i de manca de cura en les situacions més vulnerables.

Treballem a partir de la relació i del vincle per millorar la confiança en les possibilitats de canvi, en les capacitats de les persones, i en generar oportunitats que ajudin a viure la nostra vida amb qualitat i autonomia. 

Creiem que les relacions humanes i amb la comunitat són poderoses i tenen la capacitat de transformar i de generar benestar. Estem molt connectats amb els recursos especialitzats, educatius i sanitaris de la ciutat. També amb les entitats socials amb les quals compartim projectes i la voluntat de fer una ciutat més inclusiva i acollidora.

Som un equip expert en recursos i en relacions, format per professionals del treball social, l'educació social, la psicologia, el dret, la integració social, i la gestió administrativa.

Els principis d'equitat i de justícia social són la nostra raó de ser. Creiem en la força i el desig de les persones per fer canvis personals, familiars i col·lectius que els ajudin a desenvolupar els seus projectes vitals propis.  

Els serveis socials municipals: què som i com treballem
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord