Menú

Àpats saludables i sostenibles

Adreçat a l'alumnat de 6è d'educació primària.

Objectius: 
   
   - Aprendre que l'esmorzar, com qualsevol altre àpat, hauria de seguir l'estructura del plat saludable.
   - Conèixer el concepte de salut global (One Health)
   - Prendre consciència de la importància tant de l'equilibri nutricional, la sostenibilitat així com de la relació qualitat-preu

Programa/estructura de l'activitat: 

El taller es basa en la planificació, compra i degustació d'un esmorzar saludable. Després d'una primera part teòrica, l'activitat se centra en la planificació i compra al supermercat . Finalment es menja l'esmorzar preparat.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord