Menú

Programa d'educació alimentària i nutricional

Tallers d'educació alimentària a les escoles

Els hàbits alimentaris d'una població constitueixen un factor determinant del seu estat de salut. Per aquest motiu l'any 1994 la Regidoria de Salut Pública del nostre ajuntament, va començar amb els primers tallers del Programa d'Educació Alimentària i Nutricional. Des de llavors, aquest programa s'ha anat ampliant i compta actualment amb 8 tallers adreçats a educació infantil i primària, el que fa que cada any hi passin més de 4000 alumnes. En aquests tallers també es treballa la sostenibilitat alimentària.

Tallers d'educació alimentària a les escoles

Guia de l'alimentació saludable en l'etapa escolar, EDICIÓ 2020

Accedeix a la guia

Sostenibilitat alimentària i malbaratament alimentari

Xerrada sobre Alimentació sostenible i malbaratament alimentari, dins del cicle de xerrades de l'IMET

Consumiu productes de temporada per una alimentació sostenible

LA FRUITA I LA VERDURA

 

L'any  2021 va ser l'Any Internacional de la fruita i la verdura. Impulsat per la FAO aquesta declaració vol sensibilitzar sobre la importància d'aquests productes en la nutrició humana, la seguretat alimentària, la salut i la sostenibilitat.

Des del Servei de Salut Pública de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es fa el "Taller de les fruites" amb alumnes de 2n curs d'educació primària, on es promou el consum de fruita de temporada i de proximitat. El taller es fa al Mercat Públic del centre per donar a conèixer el sector primari.

L'Agència de Salut Pública de Catalunya ha activat un espai web per promoure el consum conscient, segur i sostenible de fruites i hortalisses. Podeu consultar-lo aquí.

 LA FRUITA I LA VERDURA
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord