Menú

Aurora Sánchez

Vila Aurora

La finca que treballa l'Aurora i la seva mare queda enclotada entre els termes de Vilanova i la Geltrú i Cubelles, i és regada per l'aigua del Pantà de Foix. El tros l'han treballat sempre els seus pares i amb el pas dels anys s'ha millorat el sistema de cultiu. Tot i que la seva producció no està certificada com a ecològica, els seus camps no reben tractaments d'herbicides ni plaguicides. Tota herba és sostreta a mà i només es tracta ocasionalment amb coure i sofre.  

Dels seus cultius en destaquen els presseguers, de la varietat Calanda. Són de carn ferma, ben dolços i d'un gran aroma, gairebé perfectes. En això ajuda a que cadascun és recobert amb un paper per evitar ser picat per la mosca i per això no presenten cap defecte malgrat no tenir cap tractament fitosanitari. 

També destaca la varietat de tomàquets que hi té plantats: des del tradicional pera fins als grossos i rosats tomàquets de Barbastre. També, com no, el tomacó, de la varietat Palamós. 

Altres cultius que hi trobem són els típics d'estiu: albergínia, pebrot (entre els quals també s'inclou el pebrot del padrón), les síndries i els melons.

Com d'altres pagesos de la zona, ha de lluitar contra la invasió de tórtores i altres ocells. Les cols, que ja han plantat de cara a l'hivern, han de ser protegides gairebé com un fortí (veieu foto). 

Per a millorar la comercialització dels seus productes, ja fa un parell d'anys que va obrir la seva botiga online, vilaaurora.es, web on es poden trobar els productes que ella cultiva a més dels que adquireix d'una xarxa de pagesos del territori que, com ella, destaquen per la qualitat del producte. Des de les maduixes del Maresme fins a la poma de muntanya de Sant Llorenç de Morunys. Una aposta per la qualitat.

Vila Aurora

Què cultiva?

Estiu: tomàquet, albergínia, pebrot, carbassó, carbassa, préssec, meló i síndria.

Hivern: col, espigall i bledes.

On podem comprar els seus productes?

De dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 al mercat dels pagesos, a l'exterior del mercat del centre. Plaça Soler i Carbonell s/n.

Element 1
Element 2

Element 1
Element 2
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord