Menú

Escoles als museus

El museu com a un espai d'aprenentatge

Els museus són espais diversos des d'on es genera coneixement significatiu a través de l'observació, la pràctica i la imaginació. L'espai de diàleg i creativitat que ofereixen aquests espais culturals és una font inesgotable d'experiències i aprenentatges. 

Els educadors i educadores dels museus de Vilanova us obriran un ventall de possibilitats per a desenvolupar amb els vostres alumnes, amb uns programes educatius que s'adeqüen als continguts del currículum escolar i a les necessitats de cada grup, permetent ampliar l'horitzó sobre les temàtiques que treballeu a l'aula i amb el valor afegit d'establir vincles estrets escola-museu.

Veniu a gaudir-los i feu-vos vostres els museus!

Els museus de Vilanova

Art, ciència, història, tecnologia... Els museus de Vilanova són tot això i molt més: dels ibers a l'arribada del ferrocarril, de l'essència del romanticisme a l'art contemporani, de la llum del far a la llum de la Renaixença...

Apropeu-vos als museus de la ciutat per conèixer les històries que s'amaguen darrere les seves portes: habitants de cases il·lustres, artistes cabdals que han marcat l'art català i universal, la revolució del ferrocarril, la poesia més íntima del romanticisme, un far que és història de la ciutat, l'arqueologia que ens parla dels nostres avantpassats i l'experiència de l'art contemporani. Totes aquestes històries i moltes més us esperen als museus de Vilanova i la Geltrú!

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord