Menú

Missives entre generacions

Missives entre generacions és un programa de relació entre gent gran i infants, que posa en contacte dos móns ben diferents. D' una banda, el dels nens i nenes de 4rt i 5è d'educació primària, i de l'altra, el de persones grans amb incapacitats motrius, lleus, demències, pacients de llarga estada de la Casa d'Empara, de La Plataforma, Centre de Dia Masbau, de la Residència Els Josepets i del Centre de Dia CAPI Baix a Mar

Els objectius del programa són:

  • Potenciar la relació, el coneixement i reconeixement mutu entre realitats ben diverses, entre els infants i les persones grans amb incapacitats.
  • Afavorir les relacions intergeneracionals.
  • Enriquir els valors que ajudin a assolir una convivència amb equitat i potenciar els valors de solidaritat.
  • Aportar alegria a les persones més grans residents en aquests centres.

L'activitat s'ofereix a principi de curs a tots els centres educatius i proposa un intercanvi de cartes, fotografies, treballs manuals, etc, com a vehicle perquè el grup d'infants i les persones grans es coneguin millor.
Al final de curs es clou l'activitat amb la celebració d'una festa, preparada entre infants i persones grans, que es fa a les residències i es poden relacionar en un ambient amable i alegre.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord