Menú

Accions a l'espai públic

Art al carrer

Tot i que el marc d'actuació de les activitats artístiques i educatives és el propi Centre d'Art Contemporani LA SALA,  puntualment es promouen  actuacions descentralitzades en espais públics o d'altres centres, no pròpiament especialitzats en art (espais urbans, industrials, monuments...) 

Aquesta línia de treball té com a objectiu aproporar  les pràctiques artístiques contemporànies als ciutadans i promoure accions participatives i educatives.

Accions realitzades a l'espai urbà: 

Jardí de la Memòria. Intervenció paisatgística efímera al Parc de Baix a Mar. Interrelació entre les pràctiques artístiques, les accions educatives i l'espai públic amb l'objectiu d'apropar el llegat industrial de la Pirelli als centres educatius i conèixer testimonis de les dones que hi van treballar.

Womart. El talent femení en les arts visuals. L'objectiu del projecte era visibilitzar i reconèixer el talent artístic de les dones creadores i fomentar la presència d'aquestes en el camp de l'art urbà. La proposta va aplegar 10 d'intervencions artístiques en l'espai públic a càrrec de 10 artistes visuals de relleu. a Vilanova i la Geltrú la pintura mural la va realitzar l'artista Lula Goce, a la façana del CAP Jaume I.

 

 

Art al carrer

Recull fotogràfic

  • Womart

    Womart

  • Jardí de la memòria

    Jardí de la memòria

  • Jardí de la memòria

    Jardí de la memòria

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord