Menú

VNG Inclusió

Qui som

 

VNG Inclusió és l'Oficina Tècnica del Pla Local d'Inclusió Social, un espai de recerca, participació, reflexió i treball per aprofundir en el coneixement de la situació social de la ciutat per millorar la resposta pública a les situacions d'exclusió o de risc social de la ciutadania.

Des de l'any 2010 VNG Inclusió elabora i desenvolupa el Pla Local d'Inclusió Social, que és l'instrument que ha de facilitar el full de ruta per transformar la realitat social de Vilanova i la Geltrú i evolucionar cap a una ciutat més cohesionada i inclusiva.

Qui som

Què fem

LABORATORI D'IDEES I INNOVACIÓ: Jornada anual de la Inclusió social on s'aborda un tema clau per a sensibilitzar sobre els factors que generen exclusió social i es presenten projectes innovadors per donar-hi resposta.

TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT: Assessorament tècnic sobre interpretació de dades: metodologies d'investigació, fonst d'informació, naturalesa dels indicadors, etc.

COMUNICACIÓ I DIFUSIÓ: Butlletí trimestral i xarxes socials.

 

TREBALL TRANSVERSAL: Participació a la Mesa d'entitats socials de VNG. Adhesió al programa APROPA CULTURA amb la Regidoria de Cultura. Participació en espais de trobada amb altres Plans Locals d'Inclusió Social.

OBSERVATORI SOCIAL: Sistema d'informació social, informes anuals de la situació social a la ciutat. Mapes d'indicadors socials per barris. Dades socials a demanda interna (Ajuntament) i externa (entitats, ciutadania, ...)

BUTLLETÍ INCLUSIÓ SOCIAL

Voleu rebre el butlletí de VNG Inclusió?   Informació AQUÍ

VNG Inclusió a les xarxes

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord