Menú

VNG Inclusió

Qui som

 

VNG Inclusió és l'Oficina Tècnica del Pla Local d'Inclusió Social, un espai de recerca, participació, reflexió i treball per aprofundir en el coneixement de la situació social de la ciutat per millorar la resposta pública a les situacions d'exclusió o de risc social de la ciutadania.

Des de l'any 2010 VNG Inclusió elabora i desenvolupa el Pla Local d'Inclusió Social, que és l'instrument que ha de facilitar el full de ruta per transformar la realitat social de Vilanova i la Geltrú i evolucionar cap a una ciutat més cohesionada i inclusiva.

Qui som

Què fem

LABORATORI D'IDEES I INNOVACIÓ: Jornada anual de la Inclusió social on s'aborda un tema clau per a sensibilitzar sobre els factors que generen exclusió social i es presenten projectes innovadors per donar-hi resposta.

TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT: Assessorament tècnic sobre interpretació de dades: metodologies d'investigació, fonst d'informació, naturalesa dels indicadors, etc.

COMUNICACIÓ I DIFUSIÓ: Butlletí trimestral i xarxes socials.

 

TREBALL TRANSVERSAL: Participació a la Mesa d'entitats socials de VNG. Adhesió al programa APROPA CULTURA amb la Regidoria de Cultura. Participació en espais de trobada amb altres Plans Locals d'Inclusió Social.

OBSERVATORI SOCIAL: Sistema d'informació social, informes anuals de la situació social a la ciutat. Mapes d'indicadors socials per barris. Dades socials a demanda interna (Ajuntament) i externa (entitats, ciutadania, ...)

També t'interessa!

 • Col·loquis de l'acció social a Catalunya

  Col·loquis de l'acció social a Catalunya

   

   

  Si l'habitatge és un dret, per què hi ha persones sense llar?

 • Oxfam Intermón núm. 49, gener 2019

  Oxfam Intermón núm. 49, gener 2019

  "La veritable vàlua d'una societat es troba en com tracta els seus membres més vulnerables". Mahatma Gandhi

 • RADARS

  RADARS

   

  Un projecte comunitari de l'Ajuntament de Barcelona per pal·liar els efectes de la solitud no volguda de les persones grans

 • Joves VIP

  Joves VIP

   

  Un projecte del Pla de salut jove de Salt. En funcionament des de gener de 2007 amb l'objectiu de promoure estils de vida saludables en la joventut.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord