Menú

21 de Maig Dia Internacional de la Diversitat Cultural i el Desenvolupament

En les polítiques públiques, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posa en pràctica la diversitat des de la interseccionalitat, és a dir, des del creuament de realitats que conviuen en cada persona: la diversitat cultural, religiosa, sexual, afectiva i/o de gènere, funcional, generacional i un llarg etc.

Amb aquest enfocament, la Regidoria de Convivència i Equitat ha organitzat la Jornada en línia "La diversitat és tot" el 21 de maig, en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Diversitat Cultural i el Desenvolupament. Membres de diferents col·lectius locals han participat en un diàleg obert interseccional en el que han compartit experiències personals i col·lectives per encarar nous reptes col·lectius a la ciutat. Hi ha participat: Maria Plantón (Alma Calí i UCFR), Saloua Chriyaa (Jodour Wa Afak), Gemma Roset (L'Esquerda), Tiare Tarazona (Grup social ATRA) i Carme Crous (Cooperacció).

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord