Menú

Pla de prevenció d'incendis (PPI)

El PPI . Pla municipal de prevenció d'incendis forestals.

El Pla municipal de prevenció d'incendis forestals (PPI) és un document que conté el conjunt de previsions i mesures que cal prendre per reduir les causes dels incendis, limitar-ne els efectes i facilitar-ne l'extinció.
Les inversions i els manteniments en obres d'arranjament de camins i pistes forestals per facilitar l'actuació dels bombers i les possibles evacuacions en cas d'incendi forestal són les principals actuacions. Es defineix i s'actua sobre una xarxa bàsica d'aquest camins.

Com s'executa? Els Ajuntaments, que tenen atribuïdes les competències sobre prevenció i extinció d'incendis, així com en matèria de protecció del medi, amb el suport de la Diputació de Barcelona, sol·liciten a aquesta la redacció quadriennal del Pla (PPI) i s'acullen a un línia anual d'ajuts econòmics que aquesta estableix per a la seva execució a través de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF's) de Catalunya.La Diputació de Barcelona aporta el 80% i l'Ajuntament del 20% restant.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord