Menú

Butlletí Meteorològic

El temps per avui

Dimecres, 29/03/2023

El temps serà variable, amb més núvols baixos fins a mig matí i més sol al migdia amb cel més clar a la tarda. La temperatura que ha baixat una mica de nit pujarà de dia, movent-se entre 11 i 12º de mínima i de 19 a 20 de màxima i humitat molt alta. El vent serà de garbí, feble amb cops moderats a la tarda. A la mar hi haurà marejol amb àrees de maror a la tarda.

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol i núvols, 19º de temperatura màxima i 93% màxim humitat 30 km/h. Marejol
Tarda
Sol, 11º de temperatura mínima i 70% mínim humitat SW Maror

La previsió per demà

Dijous, 30/03/2023

Bon temps amb domini del sol amb bandes de núvols alts gran part del dia. La temperatura baixarà una mica de nit i pujarà molt de dia, situant-se entre 10 i 11º de mínima i voltant els 23 de màxima i humitat alta de nit i moderada de dia. El vent serà feble de garbí, més reforçat al migdia i a la mar hi dominarà el marejol.

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol i núvols alts, 23º de temperatura màxima i 85% màxima d'humitat 25 Km/h Marejol
Tarda
Sol i núvols alts, 11º de temperatura mínima i 65% mínima d'humitat SW - Marejol

Propers dies

DIVENDRES: El temps serà força estable, amb sol i cel clar al matí mentre que a la tarda sorgiran núvols baixos que seran més abundants al final del dia.  La temperatura pujarà força i tocarà sostre, estant entre 12 i 13º de mínima i de 25 a 26 de màxima i humitat més baixa. El vent serà moderat amb cops forts de ponent o mestral. Mar més moguda amb maror.

El temps en directe per a dispositius mòbils

Hi ha una aplicació de "El temps en directe" per a dispositius mòbils?

No. L'aplicació "El temps en directe" per a iOS i Android encara no està disponible. Mentrestant, us recomanem que afegiu el nostre lloc a la pantalla d'inici del dispositiu mòbil per accedir ràpidament com qualsevol altra aplicació:

A iOS: obriu Weathercloud al navegador Safari, toqueu la icona Compartir i després toqueu Afegeix a la pantalla inicial.

A Android: obriu Weathercloud al navegador, toqueu Menú i després toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.

 
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord