Menú

Butlletí Meteorològic

El temps per avui

Divendres, 11/06/2021

El temps serà més variable, amb sol i alguns núvols fins a mig matí, cel més clar al migdia i augment dels núvols migdia i amb intervals de núvols a la tarda. La temperatura, que ha pujat de nit, es mantindrà de dia, situant-se nit com de dia  movent-se entre 18 i 19º de mínima i de 27 a 28 de màxima i humitat força baixa. El vent serà feble de migjorn amb mar plana o arrissada al matí i amb una mica de marejol a la tarda. 

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol, 28º de temperatura màxima i 75% màxim d'humitat 20 km/h - Arrissada
Tarda
Sol i núvols, 19º de temperatura mínima i 45% mínim d'humitat S- Marejol

La previsió per demà

Dissabte, 12/06/2021

El temps serà esplèndid amb sol i cel clar tot el dia. La temperatura serà alta, d'estiu i es mourà entre 19 i 20º de mínima i de 28 a 29 de màxima i humitat moderada, encara amb poca xafogor.  El vent serà feble, amb calmes al matí i una mica de migjorn a la tarda. La mar estarà  plana  i arrissada al centre del dia.  

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol, 29º de temperatura màxima i 80% màxima d'humitat 15 km/h - Plana
Tarda
Sol, 19º de temperatura mínima i 55% mínima d'humitat S - Arrissada

Propers dies

DIUMENGE: El temps serà molt estable amb sol i cel clar amb algun núvol baix al final del dia. La temperatura serà més alta i de ple estiu, situant-se entre els 20 i 21º de mínima i arribant als 30 de màxima amb humitat més alta i ambient més xafogós. El vent estarà calmat o molt feble de migjorn al centre del dia, fent que la mar estigui plana o arrissada.

El temps en directe per a dispositius mòbils

Hi ha una aplicació de "El temps en directe" per a dispositius mòbils?

No. L'aplicació "El temps en directe" per a iOS i Android encara no està disponible. Mentrestant, us recomanem que afegiu el nostre lloc a la pantalla d'inici del dispositiu mòbil per accedir ràpidament com qualsevol altra aplicació:

A iOS: obriu Weathercloud al navegador Safari, toqueu la icona Compartir i després toqueu Afegeix a la pantalla inicial.

A Android: obriu Weathercloud al navegador, toqueu Menú i després toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.

 
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord