Menú

Butlletí Meteorològic

El temps per avui

Divendres, 18/09/2020

El temps vindrà dominat pel cel tapat la major part del dia, amb pluges i ruixats localment intensos i amb tempesta entre mig mati i mitja tarda, amb una pausa al vespre amb alguna clariana, per tornar a ploure de manera general i abundant a la nit. La temperatura, que ha pujat de nit, baixarà de dia, movent-se entre 21 i 22º de mínima i prop dels 27 de màxima, humitat molt alta però amb menys  xafogor. El vent serà de xaloc, feble al matí i moderat a la tarda. La mar s'alterarà molt augmentant de marejol al matí a maror a la tarda. 

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Núvol, 27º de temperatura màxima i 90% màxim d'humitat 40 Km/h - Marejol
Tarda
Núvol i pluja, 21º de temperatura mínima i 75% mínim d'humitat SE Maror

La previsió per demà

Dissabte, 19/09/2020

El temps serà variable, amb cel tapat i pluges residuals de matinada, per aclarir-se ràpidament al matí, imposant-se el sol amb alguns núvols fins a mig mati i cel força clar fins al vespre quan els núvols augmentaran. La temperatura baixarà clarament de nit i es mantindrà o pujarà una mica de dia, movent-se entre 18 i 19º de mínima i de 27 a 28 de màxima, humitat alta però amb xafogor moderada. El vent serà feble de mestral al mati i de migjorn a la tarda, fent que la mar estigui entre marejol i maror. 

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol i núvol, 28º de temperatura màxima i 90% màxima d'humitat 25 km/h - Marejol
Tarda
Sol, 19º de temperatura mínima i 65% mínima d'humitat NW-S Maror

Propers dies

DIUMENGE: Bon temps amb domini del sol i del cel clar la major part del dia, per ennuvolar-se al vespre i nit. La temperatura baixarà una mica de nit i es mantindrà de dia, situant-se entre 17 o 18º de mínima i arribant als 28 de màxima, humitat més alta i xafogor més acusada. El vent serà feble i variable al matí i de garbí a la tarda. La mar estarà moguda amb maror. 

El temps en directe per a dispositius mòbils

Hi ha una aplicació de "El temps en directe" per a dispositius mòbils?

No. L'aplicació "El temps en directe" per a iOS i Android encara no està disponible. Mentrestant, us recomanem que afegiu el nostre lloc a la pantalla d'inici del dispositiu mòbil per accedir ràpidament com qualsevol altra aplicació:

A iOS: obriu Weathercloud al navegador Safari, toqueu la icona Compartir i després toqueu Afegeix a la pantalla inicial.

A Android: obriu Weathercloud al navegador, toqueu Menú i després toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.

 
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord