Menú

Butlletí Meteorològic

El temps per avui

Divendres, 3/07/2020

El temps serà variable, amb cel ennuvolat fins a mig matí, aclarint-se al migdia, amb sol i cel més clar a la tarda i ennuvolant-se al vespre i nit. La temperatura, que ha pujat de nit, es mantindrà o recularà una mica de dia, movent-se entre 23 i 24º de mínima i de 27 a 28 de màxima amb humitat més baixa i menys xafogor. El vent serà feble amb una mica de  mestral al matí i de xaloc a la tarda. A la mar hi haurà marejol al matí i maror a la tarda.

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Núvol, 28º de temperatura màxima i 80% màxim d'humitat 30 Km/h - Marejol
Tarda
Sol i núvol, 24º de temperatura mínima i 50% mínim d'humitat NW-SE Maror

La previsió per demà

Dissabte, 4/07/2020

El temps serà molt estable amb sol i cel clar la major part del dia, si be hi pot haver algun núvol baix a primera hora del matí. La temperatura baixarà clarament de nit i pujarà de dia, movent-se entre 20 i 21º de mínima i per sobre dels 28 de màxima i humitat més alta però  amb poca xafogor. El vent serà feble i variable o de mestral al matí i de xaloc més reforçat a la tarda, fent que a la mar hi hagi marejol amb àrees de  maror a primera hora de la tarda.

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol, 28º de temperatura màxima i 85% màxima d'humitat 25 km/h - Marejol
Tarda
Sol, 20º de temperatura mínima i 60% mínima d'humitat NW-SE Maror

Propers dies

DIUMENGE: Temps esplèndid i de ple estiu, amb sol i cel clar la major part del dia, amb algun nuvolet com a molt a primera hora del matí. La temperatura serà més alta tant de nit com de dia, situant-se entre 21 o 22º de mínima i els 29 o acostant-se a 30 de màxima amb  humitat alta, sobretot de nit i ja amb xafogor més acusada. El vent serà feble i variable amb domini del mestral al matí i més reforçat de garbí a la tarda. La mar augmentarà de marejol a maror.

DILLUNS: Bon temps amb sol i cel clar al matí i amb alguns núvols alts a la tarda. La temperatura serà alta de ple estiu, movent-se entre 22 i 30 o 31 graus i xafogor notable. El vent serà feble amb domini del xaloc al centre del dia.

El temps en directe per a dispositius mòbils

Hi ha una aplicació de "El temps en directe" per a dispositius mòbils?

No. L'aplicació "El temps en directe" per a iOS i Android encara no està disponible. Mentrestant, us recomanem que afegiu el nostre lloc a la pantalla d'inici del dispositiu mòbil per accedir ràpidament com qualsevol altra aplicació:

A iOS: obriu Weathercloud al navegador Safari, toqueu la icona Compartir i després toqueu Afegeix a la pantalla inicial.

A Android: obriu Weathercloud al navegador, toqueu Menú i després toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.

 
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord