Menú

Butlletí Meteorològic

El temps per avui

Dimecres, 17/07/2024

Temps esplèndid, de ple estiu amb sol i cel clar tot el dia. La temperatura, que ha baixat de nit, pujarà de dia, movent-se entre 21 i 22 de mínima i voltant els 29 de màxima, humitat més baixa i menys xafogor. El vent serà feble amb una mica de mestral al matí i de garbí a la tarda.  Mar arrissada a primera hora i marejol al resta del dia.   

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol, 29º de temperatura màxima i 90% màxim humitat 25 Km/h Marejol
Tarda
Sol, 21º de temperatura mínima i 70% mínim humitat SE Marejol

La previsió per demà

Dijous, 18/07/2024

Dia radiant de ple i rigorós estiu, amb sol i cel clar amb algun núvol a la nit. La temperatura pujarà, especialment de dia, arribant als 30º per primer cop enguany, situant-se entre els 22º de mínima i de 30 a 31º de màxima i humitat moderada. Vent feble amb terral al matí i garbí de tarda. La mar estarà majoritàriament arrissada.  

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol, 29º de temperatura màxima i 85% màxima d'humitat 25 km/h Marejol
Tarda
Sol, 23º de temperatura mínima i 65% mínima d'humitat S - Marejol

Propers dies

DIVENDRES: Bon temps amb domini del sol, però tornen els núvols baixos fins a mig matí i cel clar a la tarda. La temperatura pujarà, sobretot de nit, estant entre 23 i 24º de mínima i voltant els 31 de màxima, humitat més alta i xafogor acusada. El vent serà feble amb terrals fins a mig matí i garbí la resta del dia. Mar plana al matí i arrissada al migdia.

El temps en directe per a dispositius mòbils

Hi ha una aplicació de "El temps en directe" per a dispositius mòbils?

No. L'aplicació "El temps en directe" per a iOS i Android encara no està disponible. Mentrestant, us recomanem que afegiu el nostre lloc a la pantalla d'inici del dispositiu mòbil per accedir ràpidament com qualsevol altra aplicació:

A iOS: obriu Weathercloud al navegador Safari, toqueu la icona Compartir i després toqueu Afegeix a la pantalla inicial.

A Android: obriu Weathercloud al navegador, toqueu Menú i després toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.

 
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord