Menú

Butlletí Meteorològic

El temps per avui

Dimecres,  8/04/2020

 

El temps serà estable i assolellat,  tot i que amb alguns núvols alts al matí i cel més clar a la tarda. La temperatura, que ha baixat una mica de nit, pujarà de dia, movent-se entre 10 i 11º de mínima i per sobre dels 18 de màxima i humitat moderada. El vent serà feble i variable amb domini del xaloc i del migjorn. Mar arrissada al matí i amb marejol a la tarda. 

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol i núvol, 18ºC de temperatura màxima i 80% màxim d'humitat 20 Km/h - Arrissada
Tarda
Sol, 10ºC de termperatura mínima i 60% mínim d'humitat VAR - Marejol

La previsió per demà

Dijous,  9/04/2020

 

El temps serà molt estable amb sol i cel clar tot el dia. La temperatura baixarà unes dècimes de nit i les pujarà de dia, situant-se entre  9 o 10º de mínima i els 19 de màxima i humitat alta de nit i moderada de dia. El vent serà feble i variable amb domini del migjorn,  fent que la mar estigui arrissada i amb marejol  a partir de migdia.

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol, 19ºC de temperatura màxima i 85% màxima d'humitat 20 km/h - Arrissada
Tarda
Sol, 10ºC de temperatura mínima i 65% mínima d'humitat S - Marejol

Propers dies

DIVENDRES: Sense canvis, amb temps molt estable i assolellat amb cel clar la major part del dia i algun núvol baix fins a mig matí. La temperatura no variarà gaire i es mourà entre els 10 o 11 graus de mínima i els 19 de màxima i humitat alta, sobretot de nit. El vent serà feble de xaloc i a l amar hi haurà marejol tot el dia.

DISSABTE: Bon temps amb sol i cel clar la major part del dia. La temperatura  no variarà gaire amb ambient primaveral, situant-se entre els 11 o 12º de mínima i voltant els 19 o 20 de màxima i humitat alta. El vent serà feble amb marinades al centre del dia. Mar arrissada amb marejol al centre del dia.

DIUMENGE: Continuarà el bon temps amb domini del sol, amb cel clar al matí i alguns núvols d'evolució llunyans a la tarda. La temperatura sense grans canvis, entre 12 i 20 graus i humitat alta. El vent serà feble i variable al matí i de llevant a la tarda. Mar augmentant d'arrissada a marejol.

DILLUNS: Sense canvi, amb domini del sol amb alguns intervals de núvols. La temperatura serà molt agradable i primaveral , movent-se entre 12 i 20 graus i humitat alta. Vent feble i variable amb marinades al centre del dia i mar estre arrissada i marejol.

El temps en directe per a dispositius mòbils

Hi ha una aplicació de "El temps en directe" per a dispositius mòbils?

No. L'aplicació "El temps en directe" per a iOS i Android encara no està disponible. Mentrestant, us recomanem que afegiu el nostre lloc a la pantalla d'inici del dispositiu mòbil per accedir ràpidament com qualsevol altra aplicació:

A iOS: obriu Weathercloud al navegador Safari, toqueu la icona Compartir i després toqueu Afegeix a la pantalla inicial.

A Android: obriu Weathercloud al navegador, toqueu Menú i després toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.

 
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord