Menú

Butlletí Meteorològic

El temps per avui

 

Dijous, 7/07/2022

Clara millora del temps, amb algun núvol puntual a primera hora, alguna nuvolada llunyana a la tarda i cel clar la resta del dia.  La temperatura, que ha baixat de nit, pujarà i força de dia, movent-se entre 18 i 20º de mínima i de 30 a 31 de màxima, humitat més baixa i menys xafogor. El vent serà  feble amb una mica de mestral al matí i de garbí a la tarda. La mar augmentarà d'arrissada a marejol al migdia.  

 

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol i algun núvol, 30º de temperatura màxima, i 88% màxim d'humitat 30km/h - Arrissada
Tarda
Sol, 19º de temperatura mínima i 45% mínim d'humitat NW-SW Marejol

La previsió per demà

Divendres, 8/07/2022

Temps esplèndid i de ple estiu amb sol i cel clar tot el dia, amb algun núvol puntual com a molt. La temperatura no variarà gaire i estarà entre 19 i 20º de mínima i voltant els 30 de màxima, humitat més alta i xafogor moderada. El vent serà  feble i variable amb domini del garbí a la tarda, fent que a la mar hi hagi marejol tot el dia.

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol, 30º de temperatura màxima i 75% màxima d'humitat 25 km/h. Marejol
Tarda Sol 20º 55% SW Marejol
Sol, 20º de temperatura mínima i 55% mínima d'humitat SW Marejol

Propers dies

DISSABTE: El temps serà esplèndid i de ple estiu amb sol i cel clar tot el dia. La temperatura pujarà una mica, situant-se entre 20 i 21º de mínima i arribant als 31 de màxima i humitat i xafogor moderades. El vent serà  feble i variable amb marinades al centre del dia. Mar arrissada al matí i amb marejol a la tarda. 

DIUMENGE: Bon temps amb domini del sol, amb alguns núvols baixos al matí i cel clar a la tarda.  La temperatura es mourà entre 20 i 21º de mínima i voltant els 30 de màxima, humitat t més alta i ambient xafogós. El vent serà molt feble amb terrals i marinades al migdia. La mar estarà arrissada amb una mica de marejol a la tarda.

 

El temps en directe per a dispositius mòbils

Hi ha una aplicació de "El temps en directe" per a dispositius mòbils?

No. L'aplicació "El temps en directe" per a iOS i Android encara no està disponible. Mentrestant, us recomanem que afegiu el nostre lloc a la pantalla d'inici del dispositiu mòbil per accedir ràpidament com qualsevol altra aplicació:

A iOS: obriu Weathercloud al navegador Safari, toqueu la icona Compartir i després toqueu Afegeix a la pantalla inicial.

A Android: obriu Weathercloud al navegador, toqueu Menú i després toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.

 
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord