Menú

Butlletí Meteorològic

El temps per avui

Dimarts, 18/06/2024

Temps esplèndid i d'estiu amb sol i cel clar amb algun núvol prim puntual. La temperatura pujarà més i tocarà sostre, entre 19 i 20º de mínima i prop dels 27 de màxima i humitat moderada. El vent serà feble i variable al matí i moderat de xaloc a la tarda. A la mar hi haurà marejol augmentant a maror al migdia.

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol, 27º de temperatura màxima i 85% màxim humitat 30 Km/h Marejol
Tarda
Sol, 20º de temperatura mínima i 60% mínim humitat SE - Maror

La previsió per demà

Dimecres, 19/06/2024

El temps serà  més variable amb alternança de sol i núvols baixos al matí, més núvols a la tarda i cel tapat al final del dia amb pluges entrada la nit. La temperatura pujarà de nit i recularà unes dècimes de dia, movent-se entre 20 i 21º de mínima i de 26 a 27 de màxima i humitat alta. Vent feble amb algun cop moderat de llevant o xaloc. A la mar hi haurà marejol.

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol i núvols, 26º de temperatura màxima i 85% màxima d'humitat 30 km/h Marejol
Tarda
Núvols i clarianes, 20º de temperatura mínima i 70% mínima d'humitat SE - Marejol

Propers dies

DIJOUS: Temps insegur amb cel tapat i amb pluges i ruixats irregulars de matinada a mig matí, aclarint-se al migdia i amb més sol que núvols a la tarda. La temperatura na baixarà dels 21º de nit, la màxima no passarà dels 23 o 24 i mínima de 19 al final del dia i humitat alta. Vent feble de xaloc al matí i de garbí a la tarda. La mar estarà moguda  amb maror.

El temps en directe per a dispositius mòbils

Hi ha una aplicació de "El temps en directe" per a dispositius mòbils?

No. L'aplicació "El temps en directe" per a iOS i Android encara no està disponible. Mentrestant, us recomanem que afegiu el nostre lloc a la pantalla d'inici del dispositiu mòbil per accedir ràpidament com qualsevol altra aplicació:

A iOS: obriu Weathercloud al navegador Safari, toqueu la icona Compartir i després toqueu Afegeix a la pantalla inicial.

A Android: obriu Weathercloud al navegador, toqueu Menú i després toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.

 
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord