Menú

Butlletí Meteorològic

El temps per avui

Dimarts,  21/09/2021

Cel tapat amb al matí amb alguna pluja o ruixat feble i dispers, que anirà desapareixent al migdia, per aclarir-se a la tarda amb més estones de sol i menys núvols. La temperatura, que ha pujat una mica de nit, baixarà de dia, movent-se entre 17 i 18º de mínima i de 22 a 23 de màxima i humitat moderada. El vent serà de feble i variable al matí i de llevant o gregal a la tarda. La mar augmentarà de marejol a maror.

 

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Núvol i pluja, 23º de temperatura màxima i 80% màxim d'humitat 25 km/h - Marejol
Tarda
Sol i núvols, 17º de temperatura mínima i 60% mínim d'humitat E-NE - Maror

La previsió per demà

Dimecres,  22/09/2021

El cel estarà força ennuvolat fins a mig matí, per aclarir-se al migdia amb sol i cel força clar a la tarda, però tapant-se a la nit amb algunes pluges de matinada. La temperatura pujarà, sobretot de dia, situant-se entre 17 i 18º de mínima i els 25 o 26 de màxima i humitat força alta. El vent serà moderat de gregal i a la mar hi haurà temporal amb forta maror.

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Núvol, 26º de temperatura màxima i 85% màxima d'humitat 35 km/h - Forta maror
Tarda
Sol i núvols, 18º de temperatura mínima i 60% mínima d'humitat NE - Forta maror

Propers dies

DIJOUS: El temps serà variable, amb cel tapat al matí, quan es podria escapar alguna pluja feble i dispersa a primera hora. Al migdia s'aclarirà amb sol i núvols a la tarda i cel més clar a la nit.  La temperatura pujarà de nit i recularà de dia, estant entre 18 o 19º de mínima i de 24 a 25 de màxima, humitat alta al matí i moderada a la tarda. El vent serà  moderat de gregal al matí i feble de llevant a la tarda. A la mar hi haurà forta maror.

El temps en directe per a dispositius mòbils

Hi ha una aplicació de "El temps en directe" per a dispositius mòbils?

No. L'aplicació "El temps en directe" per a iOS i Android encara no està disponible. Mentrestant, us recomanem que afegiu el nostre lloc a la pantalla d'inici del dispositiu mòbil per accedir ràpidament com qualsevol altra aplicació:

A iOS: obriu Weathercloud al navegador Safari, toqueu la icona Compartir i després toqueu Afegeix a la pantalla inicial.

A Android: obriu Weathercloud al navegador, toqueu Menú i després toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.

 
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord