Menú

Butlletí Meteorològic

El temps per avui

Dijous, 29/02/2024

Bon temps, amb sol i cel clar al matí, bandes de núvols alts a la tarda i cel  tapat de nit i matinada amb ruixats irregulars de curta durada. La temperatura ha baixat força de nit i  pujarà de dia, movent-se entre 6 i 7º de mínima i prop dels 18 de màxima i humitat més alta. El vent serà feble amb terral fins a mig matí i garbí la resta del dia. A la mar hi dominarà el marejol.

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol, 18º de temperatura màxima i 80% màxim humitat 25 Km/h Marejol
Tarda
Sol i núvols alts, 8º de temperatura mínima i 55% mínim humitat SW Marejol

La previsió per demà

Divendres, 1/03/2024

Bon temps amb algun núvol residual a primeríssima hora, i sol amb cel clar la resta del dia. La temperatura pujarà de nit  i baixarà ds dia, situant-se entre 7 i 8º de mínima i voltant els 17 de màxima i humitat més baixa. El vent serà de ponent o mestral amb cops moderats al centre del dia. La mar augmentarà de marejol a maror

El Temps, la temperatura i el Percentatge d'humitat Direcció, velocitat del vent i estat de la mar
Matí
Sol i cel clar, 18º de temperatura màxima i 75% màxima d'humitat 20 Km/h Marejol
Tarda
Sol i alguns núvols, 8º de temperatura mínima i 55% mínima d'humitat SW Marejol

Propers dies

DISSABTE: El temps serà variable, dominat pel sol amb algun núvol al mati, més núvols a la tarda i cel tapat al final de dia mab algun ruixat dispers. La temperatura no variarà gaire i es mantindrà entre 7 i 8º de mínima i de 17 a 18 de màxima i humitat moderada. El vent serà de mestral feble al matí i moderat o fort a la tarda. La mar s'alterarà molt amb forta maror.

DIUMENGE: Di allegi amb cel ennuvolat amb alguna clariana esporàdica a migdia i cel més clar al vespre i nit. La temperatura es mantindrà de nit i baixarà de dia, estant entre 7 o 8º de mínima i els 15 de màxima i humitat baixa. El vent serà de ponent o mestral, moderat al matí i fort a la tarda. Mar molt alterada amb forta maror baixant a maror a la nit.

El temps en directe per a dispositius mòbils

Hi ha una aplicació de "El temps en directe" per a dispositius mòbils?

No. L'aplicació "El temps en directe" per a iOS i Android encara no està disponible. Mentrestant, us recomanem que afegiu el nostre lloc a la pantalla d'inici del dispositiu mòbil per accedir ràpidament com qualsevol altra aplicació:

A iOS: obriu Weathercloud al navegador Safari, toqueu la icona Compartir i després toqueu Afegeix a la pantalla inicial.

A Android: obriu Weathercloud al navegador, toqueu Menú i després toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.

 
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord