Menú

Dia Mundial de l'Aigua

Dia Mundial de l'Aigua

22 de març

El Dia Mundial de l'Aigua se celebra cada 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua i la defensa de la gestió sostenible dels recursos hídrics. L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua, després que la seva celebració s'aprovés a la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament (CNUMAD) l'any 1992.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú realitza accions de divulgació i conscienciació al voltant d'aquesta data, així com campanyes a través de les xarxes socials amb consells per no malbaratar aigua i fer un bon ús d'aquest bé públic tan preuat. Les accions realitzades es fan amb l'objectiu de donar visibilitat a la diada i alhora convidar a tothom a la reflexió i conscienciació sobre les conseqüències de no fer un bon ús.

Dia Mundial de l'Aigua
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord