Menú

Mapa de Consum Responsable

Si ets una iniciativa econòmica de la ciutat i creus que hauries de formar part del MAPA DE CONSUM RESPONSABLE de Vilanova i la Geltrú o bé en coneixes alguna, fes-no-ho saber a través d'aquest correu o contestant aquest breu qüestionari 

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha creat un mapa de la ciutat que identifica totes aquelles iniciatives econòmiques que incideixen de manera positiva en les persones, la comunitat i el medi ambient. Hem creat un MAPA DE CONSUM RESPONSABLE.

L'objectiu del mapa de consum responsable és identificar i donar a conèixer les iniciatives econòmiques que ofereixen productes i serveis amb el valor afegit de millorar l'impacte ambiental i social a la ciutat de Vilanova i la Geltrú i, alhora, conscienciar les persones sobre la importància de la compra responsable i el consum conscient. 

La imatge que acompanya aquest text és la que identifica a aquestes iniciatives.

Pots consultar el mapa aquí o les diferents fitxes de les iniciatives incloses aquí

Des de l'Ajuntament fem una crida a totes aquelles iniciatives econòmiques que es puguin sentir representades per aquests valors a que es posin en contacte amb el departament responsable per tal de transmetre la seva voluntat d'incorporar-s'hi.

Tanmateix, qualsevol persona que tingui coneixement d'alguna iniciativa en aquest mateix sentit,  o bé que vulgui posar en coneixement alguna mala praxis de les iniciatives que ja en formen part, pot fer-nos arribar la seva aportació a través d'aquest mateix formulari.

Des de la regidoria d'Economia Social i Solidària s'ha elaborat un qüestionari obert que permetrà identificar totes aquelles organitzacions, establiments, entitats o  iniciatives que, independentment de la seva forma jurídica, encaixin amb els valors que representa aquest tipus de consum. 

La voluntat del mapa és ser inclusiu i per tant establir uns criteris de selecció que permetin incorporar el major nombre d'iniciatives del territori, sempre garantint la qualitat i el rigor dels objectius del mapa.

El consum responsable es pot definir com la satisfacció de les nostres necessitats d'una manera conscient i compromesa, a través de la tria de productes, serveis i canals de comercialització que incideixin de manera positiva en les persones, la comunitat i el medi ambient.

Mira el breu vídeo que vam elaborar i que parla del consum responsable 

CONEIX ELS PRODUCTORS LOCALS...

si voleu saber-ne més, cliqueu aquí
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord