Menú

Seguretat alimentària

Mesures per als establiments d'hostaleria i restauració per fer front a la COVID-19

Mesures per als establiments d'hostaleria i restauració per fer front a la COVID-19

Inspeccions sanitàries d'establiments alimentaris

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú compta amb personal tècnic que s'encarrega de realitzar les tasques de control sanitari dels establiments alimentaris. També es realitzen inspeccions en cas de denúncies, per campanyes, per inici d'activitat o canvi de nom.

Les inspeccions sanitàries d'establiments alimentaris estan sotmeses a una taxa, segons les ordenances fiscals vigents.

Formació per a manipuladors d'aliments

Segons s'estableix al capítol XII de l'annex II del R(CE)852/2004 les empreses del sector alimentari han de garantir la supervisió i la instrucció o formació dels manipuladors en qüestions d'higiene alimentària segons la seva activitat laboral. El titular haurà d'elaborar i aplicar un pla de formació i capacitació del personal en seguretat alimentària. 

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ofereix cursos de formació per a manipuladors d'aliments periòdicament.

Consulta els vídeos i manuals de formació per a maniuladors d'aliments del sector de la restauració de l'ACSA

Cursos de formació per a manipuladors d'aliments del comerç minorista i la restauració

Curs bàsic de formació de manipuladors d'aliments

El curs va adreçat a les persones manipuladores d'aliments del comerç minorista i de la restauració col·lectiva. 

Té una durada de 5 hores, en dues sessions de 2,5 hores cadascuna, que s'impartiran dos dimecres consecuitius, de 16.30h a 19h. i és en català.

Una vegada realitzada la inscripció, us trucarem per avisar-vos del dia en què es farà el curs.

La no assistència al curs sense previ avís causarà la pèrdua d'aquesta inscripció.

El certificat d'aprofitament del curs s'enviarà per correu electrònic prèvia assistència i superació de la prova. 
 

Enllaç al tràmit d'inscripció

Curs bàsic de formació de manipuladors d'aliments

Curs d'al·lèrgies i intoleràncies alimentàries per a la restauració i el comerç minorista

El curs s'adreça a les persones que manipulin aliments que hagin d'omplir les fitxes tècniques dels plats i indicar-ne els al·lèrgens.

Consta d'una sessió de 3 hores que s'impartirà un dimecres, de 16:30h a 19:30h i és en català.

Una vegada realitzada la inscripció, us trucarem per avisar-vos del dia en què es farà el curs.

La no assistència al curs sense previ avís causarà la pèrdua d'aquesta inscripció.

El crtificat d'aprofitament del curs s'enviarà per correu electrònic prèvia assistència i superaació de la prova.

Enllaç al tràmit d'inscripció

Curs d'al·lèrgies i intoleràncies alimentàries per a la restauració i el comerç minorista

Amb els aliments seguretat és salut!

L'Agència de Salut Pública de Barcelona ha editat uns vídeos musicals sore les bones pràctiques als establimjents alimentaris. Mira'ls aquí

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord