Menú

Seguretat alimentària

Consells de seguretat alimentària per a l'estiu

Amb les altes temperatures de l'estiu cal extremar les precaucions amb la manipulació dels aliments. 

L'ACSA (Agència Catalana de Seguretat Alimentària) ha elaborat uns consells d'estiu que podeu consultar en aquest enllaç.

Consells de seguretat alimentària per a l'estiu

Inspeccions sanitàries d'establiments alimentaris

 

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú compta amb personal tècnic que s'encarrega de realitzar les tasques de control sanitari dels establiments alimentaris. També es realitzen inspeccions en cas de denúncies, per campanyes, per inici d'activitat o canvi de nom.

Les inspeccions sanitàries d'establiments alimentaris estan sotmeses a una taxa, segons les ordenances fiscals vigents.

Cal destacar que les millores en les condicions sanitàries dels establiments minoristes d'alimentació generen beneficis en la salut de la ciutadania.

Si teniu dubtes o necessiteu assessorament en temes de seguretat alimentària, podeu contactar amb el Servei de Salut Pública a través del telèfon (93 814 00 00 extensió 3390) o al correu electrònic: salut@vilanova.cat

Inspeccions sanitàries d'establiments alimentaris

Manual de restauració sense gluten. Associació Celíacs de Catalunya

Té com a objectiu principal donar respostes als dubtes que es planteja el sector de la restauració per poder oferir a les persones amb celiaquia un servei sense gluten amb les màximes garanties. Va destinat a tot el sector de la restauració: restaurants, hotels, cafeteries, food trucks, obradors, etc. És també un manual de suport per als tècnics de salut quan realitzin inspeccions i detectin establiments que ofereixen opcions sense gluten.

Manual de restauració sense gluten

Consells sobre seguretat alimentària adreçats a les persones joves. Publicació de l'Agència de Salut Pública de Catalunya

Consells adreçats als joves. ASPCAT

Cercle de comparació intermunicipal en seguretat alimentària (SAM)

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú participa als Cercles de Comparació Intermunicipal en seguretat alimentària de la Diputació de Barcelona des de l'any 2005.

Els Cercles de Comparació Intermunicipals es configuren com un mètode de treball, amb periodicitat anual, en l'àmbit de la prestació i gestió dels serveis municipals, per a assolir els objectius següents:

  • Mesurar, comparar i avaluar resultats, mitjançant uns indicadors comuns consensuats.
  • Formar un grup de treball per intercanviar experiències.
  • Impulsar la millora dels serveis

RESULTATS 2023

RESULTATS 2022

RESULTATS 2021

RESULTATS 2020

Cercle de comparació intermunicipal en seguretat alimentària (SAM)
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord