Menú

Dia Mundial Sense Tabac

Conrea aliments, no tabac

El Dia Mundial Sense Tabac se celebra el dia 31 de maig i és una iniciativa de l'Organització Mundial de la Salut. A Catalunya també se celebra la Setmana Sense Fum, del 25 al 31 de maig, per iniciativa de semFYC, CAMFiC a Catalunya, amb el recolzament de l'ASPCat.

Enguany el lema és Conrea aliments, no tabac. El cultiu del tabac fa malbé la nostra salut, la salut dels agricultors i la salut del planeta. La indústria tabaquera interfereix amb els intents de substituir el cultiu de tabac, i això contribueix a la crisi alimentària mundial.

Aquesta campanya encoratja els governs a posar fi als subsidis al cultiu de tabac i a invertir els estalvis per ajudar els agricultors a conrear cultius més sostenibles que millorin la seguretat alimentària i la nutrició.. (Seguiu llegint aquí)

 

Conrea aliments, no tabac

XXIV Setmana Sense Fum del 25 al 31 de maig

L'objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum i de residus del tabac. 

El lema d'aquesta edició és "Millor el moviment que no el fum o el vapeig".

La Setmana Sense Fum (SSF) se celebra durant la setmana del 25 al 31 de maig, al voltant del Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig).

Trobeu mes informació aquí

XXIV Setmana Sense Fum del 25 al 31 de maig
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord