Menú

Mentoria Social “Vincles”

El projecte de Mentoria Social Vincles vol facilitar el contacte entre joves que han emigrat sols i persones que de manera voluntària volen acompanyar als joves en el seu procés d'emancipació i en el seu coneixement envers la ciutat d'acollida.

Les relacions de Mentoria entre mentor/a i jove tenen una durada de 6 mesos i es realitza, mínim, una trobada de dues hores a la setmana en espais informals de la ciutat. En cada relació de Mentoria hi haurà un referent tècnic que acompanyarà tant al mentor o mentora com al o la jove per tal de garantir que s'assoleixen els objectiu plantejats.

Els objectius del projecte són:

  • Acompanyar a la persona jove a desenvolupar les seves potencialitats i construir el seu projecte de vida.
  • Afavorir la seva inclusió social ampliant la xarxa de suport i  fomentant el seu coneixement envers el territori, la cultura i la llengua de la societat d'acollida.
  • Visibilitzar la situació dels Joves Migrants Sols mitjançant experiències compartides amb altres persones de la comunitat.

Vols ser mentor/a o participar com a jove?

Contacta a través del correu mentoriajove@vilanova.cat.

Truca'ns o envia'ns un Whatsapp a través del telèfon 639 63 26 37.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord