Menú

Èxit, obrint portes

Oferta formativa, experimental i vivencial!

CURS DE DIRECTORS/ES DE LLEURE INTENSIU HIVERN

El curs de director/a té com a principal objectiu preparar l'alumne per intervenir educativament en el lleure infantil i juvenil mitjançant el desenvolupament de tasques de coordinació i dinamització d'equips en projectes en l'àmbit de l'educació en el lleure adreçats a la infància i a la joventut i capacitar-lo tant per a la seva direcció, planificació, organització, gestió i avaluació, així com per a la seva representació interna i externa.

Lloc : Sala d'Actes del TOC - Carrer de Sant Sebastià, 11 - VILANOVA I LA GELTRÚ

Places disponibles : 25

Descripció
Dates: 21, 22, 23, 24*, 27, 28, 29, 30 i 31* de desembre de 2019 i 2, 3, 4 , 5*, 11, 12*, 18 i 19 de gener de 2020.
Horari: de 9:15ha 14:15h i de 15'15h a 19'15h (*de 9:15h a 14:15h)

Preu : 300 euros.

A QUI S'ADREÇA

El curs s'adreça a totes aquelles persones que, amb formació prèvia i experiència en l'àmbit del lleure infantil i juvenil, estan interessades en desenvolupar, ja sigui de forma voluntària o remunerada, les tasques de coordinació d'equips i de direcció i gestió de projectes d'educació en el lleure infantil.

DURADA I ESTRUCTURA
El curs té una durada total de 320 hores i s'estructura en dues etapes:

Etapa lectiva, 200h
Formació presencial, 136 hores.
Aquesta formació es desenvolupa mitjançant la realització de sessions formatives que imparteixen el professorat quallificat de l'Escola Lliure El Sol. L'assistència a totes aquestes sessions presencials és obligatòria. Faltar a més de 20 hores suposa l'exclusió de l'avaluació i, per tant, la impossibilitat de superar l'etapa lectiva. D'altra banda, queda a criteri de la tutoria del curs com es realitza la recuperació d'hores en el cas que no es traspassi aquest límit.

Formació a distància, 64 hores.
- Activitats on-line durant la formació presencial (39 hores)
- Treball propi (inclou l'elaboració de la memòria) (25 hores)

Etapa de pràctiques, 120h
Es duu a terme mitjançant la realització de pràctiques formatives en un projecte en l'àmbit de l'educació en el lleure infantil i juvenil.

Inscripcions.

CURS DE DIRECTORS/ES DE LLEURE INTENSIU HIVERN
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord