Menú

Estiu Mogut

UN ESTIU QUE POT SER AVORRIT? NO SAPS QUÈ FER?

T'oferim la possibilitat de fer activitats de tot tipus: esportives d'AIGUA, SORRA I ASFALT, activitats d'EQUIP, AUDIOVISUALS, ARTÍSTIQUES I CULTURALS. També apostem per una activitat amb un fort caire INCLUSIU!

 

Aquestes activitats són propostes fetes per vosaltres a l'insti (a través de les "Antenes"), coses que vau dir a les valoracions d'anteriors edicions i d'altres que hem pensat que us poden agradar i sorprendre!

 

Podeu apuntar-vos a DUES ACTIVITATS, n'hi ha d'un dia i d'una setmana!!!

 

MOU L'ESTIU!!!

  • Graffiti mural del cicle de l'Aigua. Art urbà a la teva ciutat! Graffiti mural del cicle de l'Aigua. Art urbà a la teva ciutat!
  • Autoprotegeix-te: defensa personal Autoprotegeix-te: defensa personal

ART URBÀ A LA TEVA CIUTAT!

Del 5 al 9 de juliol, matins, de 9h a 12h.

Lloc: Sala polivalent del TOC, i dipòsits d'Aigüa de la Rambla Arnau de Vilanova.

Edats: persones nascudes entre el 2006 i el 2000.

En aquest taller mural li donarem color i formes a l'aigua. Farem un esbòs col·laboratiu que després passarem al mur, i el pintarem en grup. Explicarem el cicle de l'aigua a la nostra manera, amb creativitat i diversió!

Activitat conduïda per Irene Garzie, il.lustradora, dibuixant i pintora. Li agrada explicar tot allò que li passa sobre paper, mur, fusta fanzines... i explorar tots els suports i tècniques possibles. 

AUTOPROTEGEIX-TE!

Del 5 al 9 de juliol, tarda, de 16.30h a 18.30h

Lloc: Escola Canigó

Edats: persones nascudes entre el 2004 i el 2000.

Aprendràs  consells per l'autoprotecció i tècniques físiques senzilles i efectives de defensa personal. Podràs potenciar l'autoestima i les teves capacitats. Treballarem la sensació de que pertanyem a un grup amb situacions comuns i que no estem sols i soles, és un espai per compartir!


Activitat conduïda per Mari Carmen Vila Jiménez (R.E.P nº 01745). Experta en Defensa Personal /Professora d´arts marcials i Responsable Mundial del Departament de Defensa Personal Femenina de la FMNITAI/ Experta en Intervenció víctimes de la violència de gènere / “Bullying” i assetjament escolar.

  • Escapa't! Surt d'una sala d'escapisme... Escapa't! Surt d'una sala d'escapisme...
  • A surfejar! A surfejar!

ESCAPA'T!

12 i 14 de juliol, matí, de 9.45h a 11.15h.

Lloc: C/ Providència, 66.

Edats: persones nascudes entre el 2006 i el 2000.

Si t'agraden els reptes i vols una experiència única, positiva i emocionant, vine a jugar a escapisme! Disposaràs de 60 minuts per intentar escapar de la missió, t'agradarà!! Aconseguiràs escapar del joc abans del temps límit???

Gamemasters: Albert i Nacho, d'Scaparium Vilanova.

A SURFEJAR!

13 de juliol, tarda de 16h a 18h.

Lloc: Platja de Ribes Roges.

Edats: persones nascudes entre el 2006 i el 2000.

Vilanova té una localització ideal ja que les seves extenses platges de sorra i de fons progressiu conformen el binomi perfecte per a la iniciació al surf. En aquesta activitat aprendrem a reconèixer el mar i les onades... Introducció a la tècnica del surf amb simulacions i exercicis a la sorra i escalfament específic abans d'entrar a l'aigua... Un cop al mar, practicarem amb escumes de nivells inicials, progressió d'exercicis per posar-se dempeus, tot això d'una manera divertida i sota la supervisió continuada dels experts/es... Vine a lliscar el mar!

Activitat guiada per l'equip de Wave Addict, una escola de lliscament, una escola de mar, un centre de surf, una escola de formació de vida surfer, un projecte d'esport i naturalesa, portat per un equip de professionals lligats a aquests mons.

  • Llisca l'asfalt amb el surfskate! Llisca l'asfalt amb el surfskate!
  • Escalada Indoorwall Escalada Indoorwall

LLISCA L'ASFALT!

15 de juliol, matí ,de 10h a 12h.

Lloc: Plaça del Port.

Edats: persones nascudes entre el 2006 i el 2000.

Millora el teu estil, maniobres i flow aprenenent amb el surfskate. Aprendràs a surfejar l'asfalt, carveig, velocitat i blows, tot a través d'un skate diferent, que simula el moviment del surf i et permetrà divertir-te lliscant.

Activitat guiada per l'equip de Wave Addict, una escola de lliscament, una escola de mar, un centre de surf, una escola de formació de vida surfer, un projecte d'esport i naturalesa, portat per un equip de professionals lligats a aquests mons.

ESCALADA INDOORWALL

16 de juliol, matí, de 10h a 12h.

Lloc: Carrer de la Masia en Notari, 27.

Edats: persones nascudes entre el 2006 i el 2000.

Podràs gaudir d'un taller de  d'iniciació a la escalada on coneixerem la base de l'escalada mitjançant jocs i activitats i treballarem en equip per conèixer quins son els valors que aporta aquesta activitat. L'escalada és un esport que ha experimentat un gran creixement a la nostra ciutat en els darrers dos anys, suma't!

Activitat conduïda per l'equip de professionals de l'escola d'escalada Indoorwal Vilanova.

ENDINSA'T A BROADWAY: TEATRE MUSICAL

Del 12 al 16 de juliol, tardes, de 16h a 19h.

Lloc: Escola Canigó.

Edats: persones nascudes entre el 2006 i el 2003

Una setmana per endinsar-nos en el màgic món de Broadway. Treballarem en tots els seus elements. Des de les bases del cant, el teatre i la dansa fins a arribar a crear fabuloses escenes, cançons i coreografies

Activitat dirigida per Marta Borràs, actriu, cantant, i ballarina. És graduada en Art Dramàtic a l'Institut de Teatre de Barcelona en l'especialitat de Teatre Musical. Ha participat en espectacles com Sugar, NINGÚ no és perfecte i Paràsits, el musical.

  • Volei platja Volei platja
  • Fem podcast, fem ràdio Fem podcast, fem ràdio

VOLEI PLATJA

Del 19 al 23 de juliol, matins, de 9.30h a 11.30h.

Lloc: Pistes del Xiringuito Zero.

Edats: persones nascudes entre el 2006 i el 2000.

Un esport estiuenc de gran tradició a Vilanova, amb el que gaudirem d'una setmana d'iniciació a la tècnica, la tàctica i el reglament d'una manera molt jugada i dinàmica i agradable sobre la sorra.

Aquesta activitat estarà conduïda per l'entitat Vòlei Platja Vilanova.

FEM PODCAST

Del 19 al 23 de juliol, tardes, de 16.30h a 18.30h.

Lloc: Sala polivalent del TOC.

Edats: persones nascudes entre el 2006 i el 2003.

Coneixerem les característiques del mitjà, els diferents elements que integren el llenguatge radiofònic així com els aspectes tècnics relacionats amb la producció. Farem un programa de ràdio en directe, que gravarem i compartirem a les xarxes socials (Podcast).

Taller conduït per Martí Cuixart, tècnic de so i conegut DJ vilanoví.

PARLA AMB LES MANS: LLENGUA DE SIGNES CATALANA

Del 26 al 30 de juliol, tardes, de 16.30h a 19h.

Lloc: Sala polivalent del TOC.

Edats: persones nascudes entre el 2004 i 1996

Saps parlar amb les mans? Ara que portes mascareta segur que t'ho has plantejat! La llengua de signes catalana és una llengua gestual i visual que fan servir més de 25.000 persones a Catalunya! En aquest taller aprendràs vocabulari bàsic en LSC així com recursos per comunicar-te millor i més inclusivament.  

L'activitat estarà impartida per l'Èric Vargas, persona Sorda i membre de l'associació Volem Signar i Escoltar, entitat que treballa en projectes internacionals que fomenten la Llengua de Signes Catalana, i la Tània Puig, vilanovina intèrpret de LSC, que en acompanyarà en les primeres sessions en el procés d'immersió.  

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord