Menú

Subvencions monitoratge suport

Aquesta subvenció està adreçada a entitats i empreses organitzadores d'activitats d'educació en el lleure a l'estiu per cobrir part de la contractació de monitoratge de suport per a la inclusió d'infants, adolescents i joves amb diversitat funcional de la ciutat.

En el moment de fer la inscripció a les activitats d'estiu, les famílies d'infants, adolescents i joves amb diversitat funcional que requereixin monitoratge de suport per als seus fills/es, hauran d'informar als organitzadors de les activitats.

 

QUI POT SOL·LICITAR-LA?

Els organitzadors d'activitats d'estiu que tinguin inscrits infants, adolescents i joves amb diversitat funcional que reuneixin els requisits següents:

  •  Menors de 21 anys.
  • Que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%. Excepcionalment, en cas de que no disposin de valoració i estiguin en seguiment d'un servei especialitzat públic: Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP),  Centre de Recursos Educatius per a Deficients Auditius (CREDA), Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ), i Equip d'Assessorament i Orientació Psicopedagògica (EAP) podran aportar un informe emès per aquest servei indicant el tipus de suport que  requereixen.
  • Que requereixin monitoratge de suport per a la seva participació.

 

QUAN ES PODEN DEMANAR?

Del 23 d'abril al 7 de maig de 2024 (ambdós inclosos).

COM?

Mitjançant el tràmit de sol·licitud, aportant tota la documentació necessària. 

Si necessiteu informació sobre al document de cessió de dades per part del representant legal de l'infant trobareu un model a l'apartat "Autorització per part del representant legal de l'infant, adolescent o jove".

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord