Menú

Entitats col·laboradores Sumant-hi, multipliques!

 • Club Basquet Samà

  Club Basquet Samà

  El Club Bàsquet Samà Vilanova promou el bàsquet de qualsevol nivell i per a totes les edats. Un dels objectius és aprofitar l'experiència i el coneixement del l'equip tècnic per arribar a la millor versió com a esportistes i persones. Paral·lelament també organitzem les activitats de campus i de 3x3 tant lúdics com de tecnificació per divertir-se i millorar en les èpoques vacacionals.

 • Boxa Club Vilanova

  Boxa Club Vilanova

  Boxa Club Vilanova som una entitat vilanovina sense ànim de lucre. Mitjançant la pràctica de la boxa amb infants i joves, treballem valors, la inclusió social i sorgeix sentiment de pertinença vers el club i els seus participants.

 • Círcol Catòlic

  Círcol Catòlic

  El Círcol Catòlic és una entitat vilanovina centenària dedicada a activitats teatrals (formació, Pastorets i Petipastorets i diferents representacions), cinema i culturals (poesia, swing, carnaval).

 • Club Gimnàstica Vilanova

  Club Gimnàstica Vilanova

  El Club Gimnàstica Vilanova, és una entitat esportiva dedicada a la gimnàstica artística femenina i masculina de tots els nivells de formació, des de categories Consell fins a categories Federatives en nivell Escolar, Base i Via Olímpica.

 • Club Futbol Sala Platense Vilanova

  Club Futbol Sala Platense Vilanova

  El club de Futbol Sala de Vilanova i la Geltrú. Entrenaments per totes les edats, masculí i femení.

 • Llunàtics de la UPC Campus de Vilanova

  Llunàtics de la UPC Campus de Vilanova

  Som la colla castellera universitària de la UPC de Vilanova i la Geltrú. Si tens entre 18 i 25 anys i vols aprendre a fer castells, nosaltres te n'ensenyem! No cal ser estudiant de la UPC, només ser jove i tenir ganes d'aprendre'n. A Llunàtics hi trobaràs castells, festa i família!

 • Associació Esportiva i Cultural Surge et Ambula Vilanova i la Geltrú

  Associació Esportiva i Cultural Surge et Ambula Vilanova i la Geltrú

  Proposem una alternativa de pràctica esportiva compatible amb d'altres existents. On ser conscient de l'aprenentatge, viure el com i el perquè conjuntament, ha de conduir a una experiència de millora i de confort.

 • Atletes VNG

  Atletes VNG

  Club d'atletisme de Vilanova i la Geltrú. Els entrenaments tenen lloc a la pista d'atletisme de Vilanova i la Geltrú. L'hora i els dies dels entrenaments varien segons l'edat i l'entrenador que us faci de docent. Al web trobareu els arxius descarregables en pdf amb tota la informació.

 • SEL Vilanova Club de Rugbi

  SEL Vilanova Club de Rugbi

  El rugbi és un esport únic, amb el que les nostres jugadores i jugadors aprenen els fonaments de la disciplina esportiva i gaudeixen d'aquest meravellós esport sinònim de sacrifici i sobretot, de VALORS com a respecte, solidaritat, humilitat i companyonia.

 • Freqüències Escola de Música

  Freqüències Escola de Música

  Som un centre de formació musical que busca el desenvolupament de les persones, fomentant la comunicació a través de la música. Oferim classes de llenguatge musical e instrument adaptades al teu nivell i estil (col·lectives i individuals) per a totes les edats. Tu esculls el teu horari i professor! 

 • Escola Municipal d'Art i Disseny

  Escola Municipal d'Art i Disseny

  L'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú (EMAiD) som un centre de formació global en l'àmbit de les arts i el disseny. Combinem la perspectiva professionalitzadora dels Cicles Formatius i la integració de les noves tecnologies i els nous sectors emergents, amb la vessant tradicional dels nous tallers i monogràfics que impartim.

 • Escola i Conservatori Municipal de Música

  Escola i Conservatori Municipal de Música

  L'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat és un centre públic d'ensenyaments musicals. L'Escola de Música ofereix cinc programes diferents: sensibilització, nivell elemental, nivell mitjà, joves i adults, i música activa. El Conservatori de Música ofereix els ensenyaments de música reglats de Grau Professional.

 • Academia Kerker Gym

  Academia Kerker Gym

  Un nou concepte de gimnàs especialitzat en arts marcials i donant una especial importància als valors de l'esport i la cohesió de grupal. Us esperem!

 • Associació Cultural Alma Calí

  Associació Cultural Alma Calí

  Associació cultural gitana flamenca, oberta a tothom on treballem la dansa i valors vers la cohesió social.

 • Haru Studio

  Haru Studio

  T'agrada el manga? A Haru hi trobaràs gent com tú. Aprendràs anatomia, disseny de personatges, color tradicional i digital, backgrounds… i tot el que necessites per convertir-te en un gran mangaka. Haru Studio és el teu lloc!

 • Club Volei Vilanova

  Club Volei Vilanova

  El nostre projecte té com a principal objectiu fer arribar la possibilitat de practicar aquest esport a qualsevol persona que ho vulgui, independentment de la seva edat, gènere o procedencia. La filosofia del club es fonamenta en la inclusió dels valors de l'esportivitat, l'esforç, perseverança, el companyerisme i el treball en equip.

 • El Taller dels Sentits

  El Taller dels Sentits

  Des del Taller dels Sentits, apostem per una educació artística que no es limiti a l'habilitat manual o coneixement tècnic, evitant preferències estètiques úniques. Defensem l'expressió artística com a font de coneixement per reflexionar i comprendre's a si mateixos i al món, oferint tallers grupals i individuals des dels 3 anys i sessions d'artteràpia en entorns educatius i socials.

 • Centre d'esplai La Geltrú

  Centre d'esplai La Geltrú

  El Centre d'Esplai “La Geltrú” és un moviment integrat en el cercle d'activitats de la parròquia de Santa Maria de la Geltrú i té com a objectiu dur a terme una tasca d'educació en el lleure. Les activitats d'Esplai són, en general, tots els dissabtes del curs escolar de 16 a 19 hores, encara que també es realitzen activitats extraordinàries.

 • Associació Esportiva Vilafitness

  Associació Esportiva Vilafitness

  Som una entitat esportiva i la nostra passió es fer activitats tant de Fitness i musculació, com d'arts marcials, boxa, defensa personal entre altres.

 • Agrupació de balls populars

  Agrupació de balls populars

  Entitat que des del 1979 treballem per recuperar, conservar i fer difusió dels balls populars i entremesos de Vilanova i la Geltrú; així com tot el que té a veure amb la cultura popular i tradicional de la comarca del Garraf i de tota Catalunya.
  A més a més també som molt actius la resta de calendari festiu de la ciutat més enllà de la Festa Major: Carnaval, Sant Antoni Abat, temps de Nadal, etc.

Fes-te entitat Sumant-hi, multipliques!

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord