Menú

Institut Municipal d'Educació i Treball. (IMET)

Comparteix:

Horari

Dies Horari Preus Observacions
de dilluns a divendres els matins de 9 a 14 hores i la tarda del dijous de 16 a 19 hores. Club de la Feina
de dilluns a divendres de 9 a 13:30 hores i les tardes de dimarts i dijous de 16 a 18 hores. Horari habitual d'atenció al públic (Registre, InfoIMET, OME)
de dilluns a divendres de 8 a 17 hores.  Recepció
de dilluns a divendres de 7 a 21 hores. Horari general IMET

Descripció

L'Institut Municipal d'Educació i Treball és un organisme autònom creat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ofereix els serveis d'Educació, Treball i l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV).


Al Servei d'Educació trobarà l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), oferta educativa, formacions específiques, Projecte Educatiu de Ciutat, Consell Escolar Municipal, programes...

Al Servei de Treball trobarà la informació adient per afavorir la inserció laboral, potenciant la recerca activa de feina, amb una amplia oferta formativa en diferents camps laborals, oferim serveis i projectes que donen suport  en el procés de prendre decisions respecte el món laboral i professional amb eines i recursos adients.

L'Escola de Formació Aeronàutica ofereix formació teòrico-pràctica per treballar com a mecànic d'avions doncs, està homologada a nivell europeu per impartir cursos de manteniment, tant dels avions amb motor de turbina com del avions amb motor de pistó i manté acords de col·laboració amb les principals empreses dels sectors per afavorir la inserció laboral de l'alumnat.

ENTRADAIMET.BMP

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.22340686
  • 1.72907901
  • OVP_UNIC
  • ciutat
  • 19
  • S

Actes que organitza

T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració