Menú

EAP Garraf (Equip d'Assessorament Psicopedagògic del Garraf)

Comparteix:

Horari

Dies Horari Preus Observacions
Cal concertat hora per telèfon o a través dels centres (prèvia cita telefònica)

Descripció

L'EAP del Garraf és un servei educatiu de composició multidisciplinar (psicopedagogs, fisioterapeutes i treballadora social) que dóna suport als centres docents. La seva intervenció s'adreça als professionals del centre, a l'alumnat i a les seves famílies, per tal de col·laborar a oferir resposta educativa més adequada a les necessitats dels alumnes, especialment d'aquells que presenten més dificultats en el procés d'aprenentatge.


FUNCIONS

Identificació  i avaluació de les necessitats educatives especials de l’alumnat, conjuntament amb el professorat i d’altres serveis específics per tal de trobar la resposta educativa més adequada en cada cas. 

Elaboració i seguiment de les diferents adaptacions curriculars que puguin necessitar els alumnes, conjuntament amb el professorat i d’altres serveis específics.

Assessorament als mestres i professors sobre els projectes curriculars dels centres educatius, concretament en aspectes psicopedagògics i que millorin l’atenció a la diversitat de necessitats dels alumnes. 

Assessorament a l’alumnat, les famílies i el professorat sobre aspectes relacionats amb l’orientació personal, educativa i professional.

Col·laboració amb els serveis socials per tal d’oferir atenció als alumnes i les famílies que ho necessitin.Oferta de recursos, infraestructura i de serveis als centres docents i al professorat per tal que disposin de material específic de les diferents àrees curriculars, de mitjans propis de la tecnologia educativa i de publicacions especialitzades, amb assessorament o instruccions d’utilització.

Més informació

SERVEIS


Valoració de l’alumnat amb necessitats educatives especials. 
Suport als docents.

Orientació alumnes i a les seves famílies.

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.21953046
  • 1.71943467
  • OVP_UNIC
  • ciutat
  • 19
  • S
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar l'experiencia del visitant a la nostra web
Moltes gràcies per la teva col·laboració