Menú

Masia d'en Cabanyes

Comparteix:

Horari

Dies Horari Preus Observacions
Dissabtes i diumenges D'11 a 14 h. 3,20 € / 2,20 € reduida Visita guiada: 3,20 € Entrada reduïda individual: 2,20 € (Nens/es de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, famílies nombroses, Carnet Jove) Entrada gratuïta: Carnet Super 3, Jubilats/des, pensionistes i majors de 65 anys, aturats, nens/es fins a 3 anys, membres ICOM.

Descripció

Situada als afores del terme, abans del S. XIX era anomenada Masia d'en Parellada. Els Cabanyes la van adquirir als Parellada l'any 1790 i al 1798 van fer construir la gran casa d'estil neoclàssic on hi va morir el poeta Manuel de Cabanyes.La família Cabanyes va cedir-la a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú l’any 1975. Des dels anys 90 és el Consell Comarcal del Garraf qui en té la custòdia i l'ha posat en valor amb actuacions de restauració, catalogació i rehabilitació, arribant l'any 2014 a la declaració de Bé Cultural d'Interès Nacional per part de la Generalitat de Catalunya .

Alberga el Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes. Ofereix el servei de lloguer de les seves instal·lacions, espai ideal per activitats culturals i lúdiques, així com cerimònies diverses (casaments civils, banquets, trobades...). La zona de picnic resta tancada durant el mes d'agost.

Més informació

MASIADENCABANYES.JPG

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.24042629
  • 1.71529495
  • OVP_UNIC
  • ciutat
  • 19
  • S

Fitxes que depenen d'aquesta

T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració