Menú

Diversitat de creences i religions

La diversitat d'opcions davant el fet religiós esdevé cada vegada més plural a Vilanova i la Geltrú. Tot i ser una dimensió de la persona que pertany a l'àmbit privat, té una projecció pública i una presència social evident. 

És per aquest motiu que, des de la laïcitat, l'ajuntament ha de garantir el dret a la llibertat religiosa, tot afavorint un marc estable de diàleg entre les diferents creences i religions de la ciutat i els diferents actors socials de la mateixa.                                       

Per tal d'assolir aquesta fita, és important apropar el coneixement de les diferents opcions davant el fet religiós des del respecte per la diferència, segons es reconeix en la Declaració Universal dels Drets Humans

El treball que recull aquest apartat ha estat possible fruit del suport de:

Espais de culte

Aquest mapa pretén localitzar els espais de culte de les creences i religions que actualment conviuen en el municipi, tot mostrant la informació pràctica de cadascuna al mapa.
Cristianisme catòlic

Cristinisme evangèlic

Cristianisme ortodox

Fe Bahà'í

Islam

Testimonis de Jehovà

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 km
  • FE_CAT,FE_EVA,FE_ORT,FE_BAH,FE_ISL,FE_JEH
  • ciutat
  • 14
  • N
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord