La mostra està basada en el llibre “El ferrocarril a les Arts i la Literatura Catalana” i es podrà veure fins al mes d'octubre a la Nau Panoràmica. Produïda pel Museu del Ferrocarril de Catalunya i comissariada per Jordi Font-Agustí.
Una exposició amb la bandera com a única peça. Una proposta museogràfica de caràcter vivencial.
FICAC és una iniciativa de diferents municipis de Catalunya que reprodueix de manera anual tres films - documentals amb entrada gratuïta sobre les realitats africanes amb mitjans audiovisuals, realitzat per persones africanes.
Les sessions de cinema seran els dies 4 i 11 d'octubre i, el dia 22 de novembre. En aquest primer film L'últim refugi es tracta la temàtica de la migració, és una mirada inèdita sobre la paciència i la decisió d'emprendre el viatge.
Exposició retrospectiva pels 50 anys de la companyia, que passa per l'escenografia, màquines i animalari que tant els ha caracteritzat.
Art, lletres, música, espectacles, tallers i natura es fusionen als jardins de la Masia d'en Cabanyes en un cap de setmana ple d'activitats destinades a famílies, en solidaritat amb l'Associació Societat Inclusiva Garraf.
| www.masiadencabanyes.cat
Activitat familiar amb uns protagonistes molt especials
Qui és qui a la societat ibèrica a Darró?
Recreació històrica on apareixeran dos/tres personatges en una escena quotidiana on s'establirà un diàleg entre la capdilla del poblat de Darró i una persona del servei propera a ella. De la conversa sortiran diversos temes relacionats amb l'organització social i els seus aspectes més rellevants. Activitat adreçada a tots el públics
Dissabte d'11 a 14 h.
De 17 a 20 h.: recreació històrica al Conjunt Arqueològic de Darró
Diumenge d'11 a 14 h. i de 18 a 20 h.
Visita comentada.
Coneix la única replica que existeix de la locomotora de clase, així com la història de la primera línia peninsular. vapor "Mataró" i dels seus tres cotxes de 1a, 2a i 3a
Berracas és un documental que ens parla de les dones supervivents del conflicte armat a Colòmbia que troben la força necessària per tirar endavant. Basada en fets reals, ens narren la història de deu dones del department de Tolima que, a través de la narració, busquen superar el dolor, reivindicar una memòria històriaca plural i feminista i, reconstruir el teixit social en la societat colombiana.
Ens acompanyaran dues de les directores del projecte, un equip de periodistes que durant dos anys han realitzat el treball d'investigació.
En un món on el concepte família evoluciona molt ràpidament, ens hem de plantejar què vol dir exactament aquesta paraula.
Cicle de concerts de música sacra a l'esglèsia de Santa Maria de la Geltrú