Menú

Projecció AL TER NATIVES + DEBAT autors (Setmana del medi ambient)

Comparteix:

Descripció

Estreno de AL TER NATIVAS – Estrena d'AL TER NATIVES – Construint futurs possibles. Un documental sobre iniciatives de transició i regeneració ecosocial. Un projecte col·lectiu per visualitzar experiències transformadores de la nostra geografia i inspirar altres futurs possibles. En finalitzar es farà un col·loqui amb els autors del documental Juan del Rio i Agustí Corominas.

AL TER NATIVAS - Construint futurs possibles
És  un llargmetratge col·laboració, produït per Xarxa de Transició, que vol abordar, amb un enfocament propositiu i de possibilitat, qüestions com les següents: Com podem afrontar aquesta situació i adaptar-nos a una realitat canviant? Quines alternatives, individuals i col·lectives, ja estan posant-se en marxa en diferents llocs per “transicionar” cap a comunitats resilients i models de vida més sostenibles? Quines noves històries i experiències poden marcar el futur dels nostres barris, pobles i ciutats? Com podem fer els primers passos per crear una economia que promogui la justícia social i l'harmonia amb el planeta i entre nosaltres mateixos?
A més d'estrenar el documental, del qual es pot conèixer més a la web del projecte https://alternativasdocumental.info/es/, podrem intercanviar reflexions amb els directors i membres d'algunes de les iniciatives participants.
Agustí; Corominas. Realizador de documentales sociales, culturales y ecologistas. Con más de 25 años de experiencia trabajando para para múltiples organizaciones: instituciones públicas, cine y televisión.
•    Juan del Río. Facilitador y consultor en transición ecosocial. Biólogo, activista y divulgador. Codirector de Ecolise y coordinador de Red de Transición. Autor de la Guía del movimiento de Transición.
Coordina: José;; Luis Fernández Casadevante Kois, Cooperativa Garúa
https://youtu.be/8X-HXuJ16uMOrganitza: Associació ECOL3VNG
 

Horari

Data: 2 de juny 
Hora: 18 a 21h
Lloc:  Edifici de Neàpolis, Rambla de l'Exposició, 59
Preu: Taquilla inversa
Adreça inscripció: mediamb@vilanova.cat
Aforament: Limitat
 

Organització

Associació Ecol3vng

Contacte

TipusContacte
e-mailmediamb@vilanova.cat

Més informació

https://youtu.be/8X-HXuJ16uM

 

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.22320172
  • 1.73348349
  • RESTAURANTS_O,BARS
  • ciutat
  • 19
  • S
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració