Menú

Les Bústies Reials arriben als centres educatius de Vilanova i la Geltrú, per avançar l'enviament de les cartes als Reis Mags de l'Orient

Comparteix:
15/12/2020 10:14

També hi haurà bústies a les biblioteques municipals, entre el 22 i el 31 de desembre

Enguany, a causa de la pandèmia, s'han hagut d'adaptar la manera com els infants de la ciutat podran fer arribar les seves cartes als Reis Mags de l'Orient, ja que tal com es va avançar durant la presentació de la Campanya de Nadal 2020, no hi haurà cavalcada de Reis ni tampoc recollida de cartes a la haima de la plaça de la Vila.

Amb la voluntat que totes les nenes i nens puguin avançar l'enviament de les cartes als Reis Mags de l'Orient, les escoles i llars d'infants de la ciutat han rebut o rebran els pròxims dies unes Bústies Reials màgiques

La setmana passada van arribar les primeres a les llars d'infants L'Escateret, La Baldufa, El Drac, El Gavot i El Cau de la rateta. Aquest dilluns també han arribat a les escoles Canigó, Llebetx, l'Arjau, l'Aragai, Escola Pia, Cossetània, Sant Bonaventura i Volerany, i en els pròxims dies s'instal·laran la resta de centres educatius. 

Del 22 al 31 de desembre, coincidint amb l'inici de les vacances escolars, les Bústies Reials s'ubicaran a les dues biblioteques municipals. D'aquesta manera, els infants que encara no hagin lliurat la seva carta ho podran fer a la  Biblioteca Joan Oliva o a la Biblioteca Armand Cardona. 

Si bé aquest cop no hi haurà haima, el Carter Reial Eliseu seguirà com cada any recollint les cartes dels nens i nenes, i per això instal·larà l'Oficina del Carter Reial al Teatre Principal, del 2 al 4 de gener. Un espai on les famílies podran conèixer de primera mà com l'Eliseu i els seus ajudants treballen per fer arribar els seus desitjos als Reis de l'Orient. S'hi podrà accedir de forma gratuïta, però serà imprescindible adquirir entrada.

  • Reserveu l'entrada des d'aquí a partir del 23 de desembre.
     
  • Descarregueu aquí la carta als Reis Mags de l'Orient.
     
  • Podeu consultar totes les activitats a Nadal i Reis 2020, a vilanova.cat, a les xarxes socials municipals i a l'app Vilanova.

Bústies Reials

Bústies Reials

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura, Educació, Escena Vilanova
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració