Menú

Tornen els entrenaments específics per a dones que vulguin participar en les curses de distància

Comparteix:
07/09/2023 14:07

Són gratuïts i tenen l'objectiu d'ajudar-les a  aconseguir noves motivacions i reptes personals

Després de l'èxit aconseguit l'any passat, amb prop d'un centenar de participants, aquest any es tornen a organitzar els entrenaments específics de running per a dones. (vídeo)

L'activitat, que s'inclou dins el programa Esport i Dona+ que impulsa l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant la Regidoria d'Esports, i en col·laboració amb entitats de la ciutat, té com a objectiu facilitar la tornada al món de l'esport d'aquelles persones que per situacions ben diverses ho han hagut de deixar, així com aquelles que busquen una nova motivació, tant social com física, per tal de poder canviar hàbits i afrontar nous reptes personals.

És per això que els entrenaments estan dissenyats pensant en tots els nivells i condicions físiques: des del 0.0 "mai he corregut" fins a les atletes més experimentades. Les sessions, a càrrec d'entrenadores titulades, seran un combinat d'exercicis físics, estiraments i jocs.

Un altre dels objectius de l'activitat és aconseguir que les dones inscrites puguin participar en alguna o totes les curses que es fan a Vilanova i la Geltrú, com la Vilanova Night Run, La Mitja o Quart de Marató, La Cursa 5 i 10 quilòmetres o la Cursa Popular Ciutat de Vilanova, posant a prova tot l'aconseguit durant els mesos de preparació.

Els entrenaments començaran el dimarts 12 de setembre, tots els dimarts i dijous de 18 a 19 hores fins al dia 21 de desembre, a les pistes municipals d'atletisme Carme Sugrañes Blay. Són totalment gratuïts i amb cobertura d'assegurança esportiva.

Per participar i rebre més informació només cal enviar un correu electrònic a l'adreça olimpicament@gmail.com indicant el nom i cognom, i el nivell que considera té la persona interessada

Participació a la Mitja Marató 2022

Participació a la Mitja Marató 2022

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Dones, Esport, Joves, Salut
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració