Menú

L'Ajuntament contracta un servei extraordinari per resoldre els desbordaments de residus dels contenidors

Comparteix:
10/08/2021 14:09

La Policia Local deté un presumpte infractor acusat de la crema de contenidors a la ciutat en una investigació que segueix oberta

L'Ajuntament ha contractat un servei extraordinari de neteja dels perímetres de les zones de contenidors on s'hi ha acumulat desbordaments de residus. Aquests treballs es mantindran per un període de deu dies, mentre durin les tasques de reposició dels contenidors cremats i malmesos per actes incívics les darreres setmanes, i que permetran revertir les imatges d'acumulació de deixalles a la via pública.

La Policia Local segueix amb la investigació per trobar els piròmans que han cremat diversos contenidors de la ciutat i ja ha practicat la primera detenció d'un presumpte infractor. VNG demana el màxim de col·laboració ciutadana per evitar abandonar les deixalles fora dels contenidors, així com informar la Policia Local si s'identifiquen conductes incíviques o sospitoses. En cas de voler notificar una incidència, l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania l'app Millora VNG, que permet registrar desperfectes, desbordaments de contenidors, presència de voluminosos al carrer etc.

Així mateix es recorda que, per a la recollida de mobles i voluminosos, cal concertar prèviament el servei telefònicament i no abocar-los a la via pública sense notificar-ho. El nou sistema, implementat el novembre de l'any passat, va acompanyat d'un reforç de les tasques d'inspecció i de la imposició de sancions per incompliment de l'ordenança municipal sobre la neteja de la via pública, que poden ascendir fins als 600 euros. La recollida concertada també s'aplica a les restes vegetals i restes de poda. La trucada per concretar dia i hora per la recollida és gratuïta, al telèfon 900 102 630.

Contenidor cremat la nit del 9 d'agost de 2021

Contenidor cremat la nit del 9 d'agost de 2021

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Neteja, residus i reciclatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració