Menú

Comença la reposició de contenidors d'escombraries cremats i malmesos

Comparteix:
03/08/2021 12:32

Els 200 nous elements de recollida han costat 113.770 euros

Aquesta setmana ha començat la reposició de contenidors d'escombraries a Vilanova i la Geltrú. L'Ajuntament ha comprat 200 contenidors, per un import de 113.770 €, per tal de substituir els elements de recollida que s'han cremat des de principis d'any i també per reforçar alguns punts de recollida selectiva de VNG.

Els nous contenidors van arribar la setmana passada i aquesta setmana s'estan muntant i començant a col·locar. Es tracta de 170 elements de càrrega lateral, per la recollida selectiva de les diferents fraccions, i de 30 recipients de càrrega posterior, que s'utilitzen en carrers estrets.

Aquests nous contenidors han de pal·liar la manca de punts de recollida d'escombraries que s'ha generat a la ciutat després que, des de l'inici del 2021, s'hagin cremat 110 contenidors. L'Ajuntament va denunciar aquests fets i els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació.

Vilanova i la Geltrú ha aprovat la implantació d'un nou model de recollida de residus, el porta a porta, que es començarà a aplicar a la ciutat l'any 2022. Aquest nou model suposarà la retirada dels contenidors dels carrers de la ciutat i la recollida de les diferents fraccions en dies i hores concrets a la porta dels habitatges.

Contenidor nou al carrer de la Unió

Contenidor nou al carrer de la Unió

Contenidor nou al carrer de la Llibertat

Contenidor nou al carrer de la Llibertat

Contenidor nou a la plaça de Cap de Creu

Contenidor nou a la plaça de Cap de Creu

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració