Menú

El col·lectiu Fem Bike i l'Ajuntament de VNG organitzen un esdeveniment solidari per recaptar fons per l'Economat

Comparteix:
01/12/2020 16:05

A partir d'una aportació mínima de 2 €, es proposa realitzar una distància en bicicleta o a peu, del 14 al 21 de desembre.

El col·lectiu de dones Fem Bike i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú han organitzat una activitat esportiva, de caràcter solidari, sota el nom d'"Avancem fent km".

L'acció consisteix a realitzar una ruta a peu, corrent o en bicicleta, sigui de muntanya o de carretera, durant les dates del 14 i el 21 de desembre. Les rutes i els temps quedaran enregistrats a la plataforma Strava.

  • Senderisme – 3km
  • Running – 5km /10 km / 20 km
  • Bicicleta de carretera – 50km / 100 km
  • Bicicleta BTT – 25km / 50 km

Les inscripcions es poden formalitzar a partir de l'1 de desembre a la web municipal www.vilanova.cat/esports/ L'aportació mínima és de 2 €, i els diners que es recullin aniran destinats a l'Economat de VNG.

Les persones inscrites obtindran un dorsal de participació i entraran a formar part d'un sorteig de diversos regals, aportats per entitats i establiments col·laboradors d'aquesta iniciativa.

(Inscripcions aquí) 

(Bases Cursa

- Fem Bike Garraf –


Fem Bike Garraf és una comunitat ciclista, liderada per 12 vilanovines afeccionades al ciclisme, que neix amb la voluntat de crear un espai esportiu femení en aquelles disciplines més masculinitzades. El grup organitza durant l'any diferents activitats i trobades, sota el paraigua del projecte Womeninbike de la Real Federació Espanyola de Ciclisme i Movistar, en col·laboració amb altres federacions.

Dins els seus objectius, hi ha el foment de la pràctica del ciclisme entre les dones, en l'àmbit recreatiu, esportiu o competitiu, creant i donant visibilitat a la comunitat femenina ciclista a la comarca del Garraf. També es treballa aspectes com l'autonomia, la seguretat i la confiança de les dones en la pràctica esportiva, i la transmissió de coneixements, habilitats i recursos, a través de tallers de mecànica, nutrició o orientació, entre d'altres.

Actualment, formen part d'aquesta comunitat ciclista al voltant de 140 dones de la comarca

 

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració